ΠΑΟΚ

Δώνης: "Η κατάκτηση του Κυπέλλου θα μας δώσει βάση"

Δώνης: "Η κατάκτηση του Κυπέλλου θα μας δώσει βάση"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στη σημασία που θα έχει για τον ΠΑΟΚ μία διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στον "ARENA FM 89,4" και για τις επιλογές που έχει στα χέρια του από τον Ιανουάριο και μετά.

"Νομίζω ότι η χρονιά κύλησε καλά για την ομάδα. Υπάρχουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, όμως αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο.

Εδώ που βρισκόμαστε έχουμε μπροστά τη πρόκριση στα πλέι-οφ αλλά και στο κύπελλο, καθώς θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να έχουμε ένα με δύο βαθμούς διαφορά αλλά και να δώσουμε χαρά στο κόσμο με τη διεκδίκηση του τρόπαιου", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ένας στόχος που θα μας δώσει βάση ως μεγάλη ομάδα που είμαστε, όμως σαν ΠΑΟΚ πρέπει να θέσουμε ακόμη μεγαλύτερους στόχους.

Δεν μπορείς να κάνεις υποθέσεις γενικότερα αυτό που βλέπεις είναι τα παιχνίδια που έχουν περάσει και αξιολογείς την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Το τελευταίο διάστημα από τον Ιανουάριο υπάρχουν επιλογές, ώστε να αναβαθμίσουν το παιχνίδι μας για να καταφέρουμε και τους δύο στόχους που έχουμε.

Όσον αφορά τη πίεση που υπάρχει δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή, διότι κάθε φίλαθλος και κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να μιλήσει, ωστόσο παίζουν ρόλο τα όρια.

Γενικότερα οι προπονητές δεν πρέπει να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία, καθώς η ομάδα πρέπει κατά βάση να βελτιώνεται. Αυτός που δουλεύει σκληρά δικαιώνεται και με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται οι στόχοι της ομάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ