ΠΑΟΚ

Ξεκουράζει τους βασικούς ο Δώνης

Ξεκουράζει τους βασικούς ο Δώνης
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιο είναι το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ξεκουράσει τους παίκτες που, κυρίως, τραβούν το κουπί την φετινή περίοδο, λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Εξάλλου, στην προπόνηση της Πέμπτης (11/4) δοκίμασε με την ενδεκάδα που προορίζεται για βασική για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, τους Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ, Ετο, Κωνσταντινίδη στα άκρα της άμυνας, Ιντζίδη, Σίλντενφελντ ως στόπερ, Λάζαρ και Κάτσε ως κεντρικά χαφ, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Φωτάκη και στην επίθεση τους Κίτσιου και Αθανασιάδη.

Στην άλλη ενδεκάδα βρίσκονται οι Ιτάνζ στο τέρμα, Κουμάλο, Κατσουράνης, Αποστολόπουλος, Λίνο στην άμυνα, Πέλκας και Μωυσιάδης στο κέντρο, Πόποβιτς και Γεωργιάδης στα άκρα της επίθεσης και Καμαρά, Σαλπιγγίδης στην γραμμή κρούσης.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ο οποίος την Τετάρτη (10/4) ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μένει να φανεί αν θα καταφέρει τελικά να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4) με τον Λεβαδειακό.

Ο Λίαμ Λόρενς, εξάλλου, έμεινε σήμερα (11/4) κλινήρης λόγω συμπτωμάτων ίωσης, ενώ Ολίσε, Βούκιτς και Κατσικάς έκαναν πρόγραμμα θεραπείας. Ο Κώστας Σταφυλίδης απουσιάζει με άδεια

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ