ΠΑΟΚ

Δώνης: "Δεν θα είναι εύκολο ματς..."

Δώνης: "Δεν θα είναι εύκολο ματς..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του, τους λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν εν όψει Άρη.

Να αποφύγουν την παγίδα της σκέψης για νίκη χωρίς κόπο επί του Άρη ζήτησε ο Γιώργος Δώνης από τους παίκτες του στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να αναδείξει στους ποδοσφαιριστές του τις δυσκολίες της κόντρας με το συμπολίτη που για πολλούς δεν μοιάζει σε τίποτα με ντέρμπι, με βάση την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων.

" Θέλω να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση που είχαμε στον αγώνα με την Ξάνθη. Να συνεχίσουμε έχοντας την ίδια καλή εικόνα" τόνισε αρχικά μιλώντας στους παίκτες του τη Δευτέρα (24/9) και πρόσθεσε:

"Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όπως παρουσιάζεται από πολλούς. Οι αντίπαλοί μας θα επιχειρήσουν να μην μας αφήσουν να κάνουμε το παιχνίδι μας και εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει κλειστό παιχνίδι από πλευράς Άρη και θέλει τους παίκτες του να είναι απόλυτα... υποψιασμένους για κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ, σήμερα περιμένει τους παίκτες του ΠΑΟΚ διπλή προπόνηση και την Τετάρτη ρεπό βάσει του προγράμματος που έχει καταρτίσει η τεχνική ηγεσία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ