ΠΑΟΚ

Δύσκολα θα ανοίξει η μπουτίκ με Άρη

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ MOTIONTEAM

Πως η... ηλεκτρονική γραφειοκρατία μπλοκάρει τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να διαθέσουν είδη της ομάδας στους οπαδούς της την Κυριακή (30/9) στο ντέρμπι με τον Άρη

Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφιέρωσαν αρκετές ώρες εργασίας προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να ανοίξει -επιτέλους- η μπουτίκ της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή.

Παρά τις προσπάθειές τους όμως κάτι τέτοιο είναι πιθανό να μην συμβεί τελικά καθώς το θέμα της σύστασης νέας εταιρίας έχει κολλήσει στην νέα... ηλεκτρονική γραφειοκρατία που εφαρμόζει το ελληνικό κράτος.

Πιο απλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέφτει "θύμα" των νέων διαδικασιών που ισχύουν για την σύσταση εταιρίας στη χώρα μας. Η όλη διαδικασία γίνεται πλέον ηλεκτρονικά και ο φάκελος της νέας εταιρίας που θέλουν να συστήσουν στον ΠΑΟΚ έχει κολλήσει στην ηλεκτρονική διαδικασία που γίνεται μέσω επιμελητηρίου.

Πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα που ταλαιπωρεί αρκετούς ακόμη ανθρώπους που θέλουν να συστήσουν εταιρία στην Ελλάδα αυτή την περίοδο.

Κατά συνέπεια δεν μπορεί να βγει ΑΦΜ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει η μπουτίκ. Ακόμη κι αν βρεθεί λύση αύριο, επιπρόσθετο πρόβλημα δημιουργεί η αυριανή απεργία των εφοριακών, γεγονός που μειώνει κι άλλο τις πιθανότητες να λειτουργήσει η μπουτίκ την Κυριακή.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος από πλευράς υλικού αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα εάν δεν λυθεί πρώτο το γραφειοκρατικό ζήτημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ