ΠΑΟΚ

Δουλειά στο transition με Σάχοβ στον ΠΑΟΚ

Δουλειά στο transition με Σάχοβ στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο, ενώ το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Γεβγέν Σάχοβ.

"Μετά την προπονητική κορύφωση της εβδομάδας και όσο πλησιάζουμε (;) στο παιχνίδι, η ένταση σταδιακά μειώνεται και η δουλειά γίνεται πιο στοχευμένη". Με αυτή τη φράση αρχίζει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση που έγινε το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία και φανερώνει την αμφιβολία που κυριαρχεί για το πότε τελικά θα δώσει το επόμενο παιχνίδι του ο Δικέφαλος (την Κυριακή στη Λάρισα ή την Πέμπτη στη Φλωρεντία).

Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις για το transition game και τη σωστή ομαδική τακτική για τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε και ο Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος επέστρεψε με το γκολ που πέτυχε με την εθνική Ουκρανίας στις αποσκευές του.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ποδήλατο στην πισίνα. Έτσι, ο μοναδικός απών είναι ο Μάριν Λέοβατς, ο οποίος επιστρέφει την Πέμπτη (16/11). Η αυριανή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 12:00.

Ο Γιαννούλης μιλά για τον αδερφό του, Κώστα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε και VIDEO με δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη, στο οποίο ο νεαρός μπακ του Δικεφάλου μιλά για την βοήθεια που του προσφέρει ο αδερφός του Κώστας.

Δείτε το:

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάχοβ: "Αφιερώνω το γκολ σε όσους με στηρίζουν"
Η Τούμπα συμμετέχει στο Open House
Η "μάχη" της αποθεραπείας στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ