ΠΑΟΚ

Δουλειά στα στημένα και στα τελειώματα

Δουλειά στα στημένα και στα τελειώματα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (6/7) για τον ΠΑΟΚ και που θέλησε να δουλέψει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Μικρής διάρκειας ήταν η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (6/7) καθώς το απόγευμα υπάρχει το φιλικό με την Σιλφόλντε.

Ο Βλάνταν Ιβιτς δούλεψε αρχικά σε θέματα κυκλοφορίας της μπάλας και πρέσινγκ ενώ προς το τέλος του προγράμματος οι επιθετικοί εξασκήθηκαν σε τελειώματα φάσεων έχοντας μπροστά τους κάποια εμπόδια.

Οι υπόλοιποι παίκτες που θα παίξουν στο σημερινό φιλικό, δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις, είτε όταν ο ΠΑΟΚ αμύνεται, είτε όταν επιτίθεται.

Να σημειωθεί πως αυτοί που εξασκήθηκαν σε τελειώματα φάσεων ήταν οι Αθανασιάδης, Περέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Κουλούρης ενώ ο Τζάλμα Κάμπος για μια ακόμη μέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Eρνάν Κρέσπο αντί... Χοσέ Άνχελ Κρέσπο

Στις 19.30 έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Σιλφόλντε και ο υπεύθυνος της ερασιτεχνικής ομάδας σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τους φίλους της Σιλφόλντε ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του τον... Ερνάν Κρέσπο. Φυσικά ο "Δικέφαλος" δεν έχει τον Αργεντίνο σταρ, αλλά τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Συνεχίζει στην Μανχάϊμ ο Πόποβιτς

Δεν ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πόποβιτς. Ο τελευταίος έχει μείνει ελεύθερος από τον "Δικέφαλο" και θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Μανχάϊμ. Την σεζόν 2015-16 ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε ως δανεικός στον Πανσερραικό και στην Καρμιότισσα (Κύπρος). Στο μεταξύ στην ιστοσελίδα przegladsportowy.pl γράφτηκε πως ο Ντάρκο Γέφτιτς είχε προσφορά από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν υπήρξε συμφωνία και έτσι ο 23χρονος μέσος παραμένει στην Λεχ Πόζναν.

Η κηδεία του Σεργιαννίδη και το ποσό από Σαββίδη

Δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην κηδεία του Βασίλη Σεργιαννίδη (πρόεδρος και γενικός γραμματέας στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ την δεκαετία του '70 ενώ θυμίζουμε πως πέθανε από ανακοπή καρδιάς). Η ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ αναφέρει: " Στην κηδεία του Βασίλη Σεργιαννίδη παραβρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Γεροντίδης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ πέρα από στεφάνι και με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, κατατέθηκε χρηματικό ποσό υπέρ του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ