ΠΑΟΚ

Δοκιμάστηκε και στόπερ ο Κατσουράνης

Δοκιμάστηκε και στόπερ ο Κατσουράνης
INTIME SPORTS

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (2/1) ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε τον Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Ποιο το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό

Εκτός από αμυντικός μέσος που δοκιμάστηκε την Δευτέρα (31/1), ο Κώστας Κατσουράνης χρησιμοποιήθηκε και ως αμυντικός μέσος στο πρόγραμμα της Τετάρτης (2/1).

Με την επιστροφή του Λίαμ Λόρενς ο Γιώργος Δώνης "τοποθέτησε" στο κέντρο τον Γιώργο Φωτάκη μαζί με τους Εργκους Κάτσε και Κοστίν Λάζαρ και αφότου στην αρχή ως κεντρικοί αμυντικοί έπαιξαν οι Βιβιάν και Κατσικάς στη συνέχεια ο Κατσουράνης αγωνίστηκε ως στόπερ.

Ο ίδιος αναμένεται να είναι τουλάχιστον στον πάγκο στο ματς με τον Πανθρακικό και εφόσον το κρίνει απαραίτητο ο Δώνης θα "μπει" στο ματς είτε σε θέση αμυντικού μέσου, είτε σαν στόπερ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δίνει λύσεις στον τεχνικό του ΠΑΟΚ που μπορεί να τον έχει στο μυαλό του για δύο θέσεις. Οσο για την ενδεκάδα στον αγώνα με τον Πανθρακικό;

Ο Παναγιώτης Γλύκος θα είναι κάτω από τα γκολποστ και οι Βιβιάν, Κατσικάς στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά ο Αποστολόπουλος και αριστερά κατά πάσα πιθανότατα ο Λίνο.

Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελούν οι Κάτσε (ουσιαστικά θα παίζει σαν "καθαρόαιμος" αμυντικός μέσος), Λάζαρ και Φωτάκης, δεξιά θα είναι ο Λόρενς και αριστερά ο Ρομπέρ.

Στην επίθεση θα βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αφού ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι τιμωρημένος γι' αυτό το ματς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ