ΠΑΟΚ

Διπλή κορυφή για τον Κλάους

Διπλή κορυφή για τον Κλάους
INTIME SPORTS

Ο Αθανασιάδης τιμήθηκε από την ΠΑΕ και αποθεώθηκε από τον κόσμο ως MVP και δράστης του best goal του 2012 (VIDEOS)

Οι εμφανίσεις του μέσα στο 2012 οδήγησαν τον κόσμο να τον ψηφίσει ως τον MVP της χρονιάς που πέρασε. Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε σε 44 από τα 47 παιχνίδια που έδωσαν οι "ασπρόμαυροι" και δίκαια επιλέχτηκε ως ο καλύτερος για το συγκεκριμένο έτος.

Ακόμη, το γκολ του Αθανασιάδη κόντρα στον Άρη, ψηφίστηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ως το καλύτερο της χρονιάς.Η διπλή βράβευση του Κλάους έγινε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Αθανασιάδης με το σπαθί του κατέκτησε τα συγκεκριμένα βραβεία, μιας και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Άρη ήταν για... σεμινάριο, ενώ η συνολική του παρουσία είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, υπό την καθοδήγηση του Λάσλο Μπόλονι, έδειξε ότι ο "Δικέφαλος" θα μπορεί να στηριχτεί στις πλάτες του για τα επόμενα χρόνια και αυτό το αποδεικνύει όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Σίγουρα, ο Κλάους δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε τα βραβεία, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο αυτά του τα επιτεύγματα θα μπορέσει να τα χαρεί στη συνέχεια, αφού δεν είναι και τόσο εύκολο ένας ποδοσφαιριστής 23 ετών (το 2012) να κατορθώνει σε μία ομάδα με μεγάλα ονόματα (Σαλπιγγίδης, Γκαρσία, Λίνο, Φωτάκης) να παίρνει την πλειοψηφία των ψήφων του κόσμου και να αναδεικνύεται ο καλύτερος παίκτης της σεζόν.

Μετά το τέλος της βράβευσης ο Αθανασιάδης ανταπέδωσε για τη στήριξη σηκώνοντας τα χέρια του και χαιρετώντας τον κόσμο.

Το olaPAOK.gr βρέθηκε στην Τούμπα και σας παρουσιάζει VIDEOS από την βράβευση του Αθανασιάδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ