ΠΑΟΚ

Διπλή απολογία με αισιόδοξα μηνύματα

Διπλή απολογία με αισιόδοξα μηνύματα

Τι υποστήριξε η πλευρά του ΠΑΟΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα γεγονότα στους αγώνες με Ολυμπιακό και Άρη

Με την παρουσία των νομικών Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρου Μπίρδα και ως μάρτυρα υπεράσπισης του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ, Σάκη Τονουσίδη, ολοκληρώθηκε η απολογία του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αρη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.

Ούτε αντικείμενα, ούτε... ελικόπτερα

Η απολογία του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό περιελάμβανε δύο "δύσκολα" σημεία. Το ένα ήταν η ένταση που προκλήθηκε στον πάγκο των ερυθρολεύκων λίγο πριν την λήξη του αγώνα και το δεύτερο ο τραυματισμός κοπέλας στην Θύρα 7 από βεγγαλικό.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως την ένταση στον πάγκο του Ολυμπιακού προκάλεσαν άτομα άσχετα με τον ΠΑΟΚ τα οποία εισήλθαν στο γήπεδο, όταν λίγα λεπτά πριν την λήξη του ματς άνοιξαν οι θύρες για να φύγει ο κόσμος από την θύρα 3.

"Δεν είχαν σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτοί που έριξαν αντικείμενα από την κερκίδα, τους φώναζα 'τι είναι αυτά που κάνετε, θα τιμωρηθεί η ομάδα' και αυτοί μου έλεγαν στα 'αρχ... μας ο ΠΑΟΚ'".

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ υπογράμμισαν πως δεν έπεσε το παραμικρό αντικείμενο κατά τις εκτελέσεις κόρνερ του Ολυμπιακού και ότι συνολικά υπήρχε πολύ καλό κλίμα πριν την διεξαγωγή του ντέρμπι και που αποτυπωνόταν σε δημοσιεύματα που χαρακτηριστικά ανέφεραν "φέτος δεν θα έχει ελικόπτερα", δήλωσε σχετικά ο Σάκης Τονουσίδης μιλώντας στην Πειθαρχική.

Όσον αφορά στον τραυματισμό της κοπέλας, δεν έγινε καμία συζήτηση επ' αυτού γιατί δεν συμπεριλαμβανόταν γιατί δεν ήταν μέρος του κατηγορητηρίου τελικά βάσει των Εκθέσεων που είχαν γίνει. Θυμίζουμε όμως πως για το συγκεκριμένο θέμα έχει ασκήσει Δίωξη ο Αθλητικός Εισαγγελέας.

"Το πιο ήσυχο ντέρμπι..."

Σε ό,τι έχει να κάνει στο παιχνίδι με τον Άρη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στήριξε την υπερασπιστική γραμμή της στην, κατά ομολογία και των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας, άριστη φιλοξενία της αποστολής του Άρη.

"Ήταν η πιο ήσυχη άφιξη αποστολής σε ντέρμπι που έχει γίνει στην Τούμπα και το ίδιο κλίμα υπήρχε και καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν συνέβη τίποτα στις κερκίδες και ένα μεμονωμένο περιστατικό στο τέλος του αγώνα δεν έπεσε καν στην αντίληψη την δική μας, του διαιτητή και άλλων εμπλεκομένων του αγώνα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τονουσίδης προσθέτοντας πως είδε και τον γυμναστή του Αρη που είχε δεχτεί την επίθεση και μετά την λήξη του ματς και διαπίστωσε πως δεν είχε σοβαρό τραυματισμό.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να δείξει πως το ήρεμο κλίμα διαμορφώθηκε στην διάρκεια του ντέρμπι, παρότι τις προηγούμενες μέρες υπήρξε έντονη ανησυχία σε όλους μην συμβεί κάτι. "Δεν κοιμήθηκε επί μια εβδομάδα πριν το ματς γιατί είχα το μυαλό μου στο να πάνε όλα καλά και ξέρω πως δεν ήταν και εύκολο αυτό επειδή είχαν συμβεί διάφορα σε δικά μας παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Τελικά όλα πήγαν καλά", πρόσθεσε.

Η απόφαση αναμένεται το απόγευμα και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως θα γλιτώσουν με χρηματικό πρόστιμο, όχι ιδιαίτερα υψηλό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ