ΠΑΟΚ

Δίλημμα με Νομπόα

Δίλημμα με Νομπόα
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα δεν είναι σίγουρος για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Ξάνθη. Τα πλάνα του Γεωργιάδη.

Στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ξάνθη στην Τούμπα την Κυριακή (5/4) και όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ακριτική ομάδα.

Ο Γ.Χ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Ρικάρντο Κόστα, Χέντβιγκες Μαντούρο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και φυσικά στον τιμωρημένο, Γιάννη Σκόνδρα.

Επίσης, αμφίβολος για συμμετοχή στο αρχικό σχήμα είναι και ο Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος αν και προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (3/4), είναι αρκετά κουρασμένος από το υπερατλαντικό ταξίδι για να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ.

Σκέψεις για 4-4-2

Με όλα τα παραπάνω κατά νου ο Γεωργιάδης θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Σαρλ Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια και τους Ρατς, Τζαβέλλα, Βίτορ και Κωνσταντινίδη (από τα αριστερά προς τα δεξιά) στην άμυνα.

Στο κέντρο θα παίξει σίγουρα ο Τζιόλης είτε μαζί με τον Νομπόα, είτε μαζί με τον Κάτσε που είναι ξανά διαθέσιμος.

Στην επίθεση αριστερά θα κινηθεί ο Ρόμπερτ Μακ, δεξιά ο Εγιάλ Γκολάσα και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Φακούντο Περέιρα, χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ