ΠΑΟΚ

Δίλημμα για Χαρίση ή Κάνιας ο Ίβιτς

Δίλημμα για Χαρίση ή Κάνιας ο Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποια είναι τα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς της Πέμπτης, ποιο είναι το 5% της ενδεκάδας που ακόμα δεν ξέρει ο Σέρβος τεχνικός πως αναμένεται να παίξει η Ντίναμο. (VIDEO)

Στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντίναμο Τιφλίδας ο Βλάνταν Ίβιτς αποκάλυψε πως έχει καταλήξει στο 95% της ενδεκάδας και απομένει η απόφασή του για έναν-δύο ποδοσφαιριστές.Με βάση όσα προκύπτουν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών το υπόλοιπο 5% αφορά στη θέση του αμυντικού μέσου και το δίλημμα Κάνιας ή Χαρίσης που έχει ο Σέρβος τεχνικός.

Προφανώς το ποιος από τους δύο παίκτες θα αγωνιστεί θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής. Δύσκολα, πάντως, θα υπάρξει αλλαγή στους υπόλοιπους δέκα που θα είναι εκείνοι που έπαιξαν με τον Άγιαξ. Ο Γλύκος κάτω από την εστία, στην άμυνα από τα δεξιά οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας και Λέοβατς.

Στα χαφ μαζί με Χαρίση ή Κάνιας θα παίξουν Τσίμιροτ και Σάχοφ (θα είναι έκπληξη αν δεν προτιμήσει τον Ουκρανό και δώσει φανέλα βασικού στον Μπίσεσβαρ), στα άκρα της επίθεσης ο Τζάλμα Κάμπος και ο Ροντρίγκες (θα αρχίσουν από τα δεξιά ο πρώτος και από τα αριστερά ο δεύτερος αλλά θα εναλλάσσονται στις πτέρυγες) και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Σημαντικό θέμα στις επιλογές Ίβιτς είναι και ποιοι θα καθίσουν στον πάγκο, καθώς εκτός από τους... 13 που προαναφέραμε, υπάρχουν και οι υπόλοιποι εννιά: Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μαλεζά, Μυστακίδης, Ζάιρο, Περέιρα, Κουλούρης.

Το σχέδιο του Γιάραμπεκ για τη Ντίναμο

Από την άλλη πλευρά, στην Ντίναμο, ο Γιουράι Γιάραμπεκ έχει κρατήσει κλειστά χαρτιά. Δεν διευκρίνισε ούτε αν Σπίτσιτς, Ντβαλισβίλι, Βέλεφ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού υπολογίζονται για το αυριανό ματς.Το πιθανότερο είναι η Ντίναμο να παραταχθεί με την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στη Γκούρια με μόνη αλλαγή την παρουσία του Τεβζάντζε αντί του Σπίτσιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο 4-2-3-1 που επιλέγει ο Γιάραμπεκ ο Σκρίμπε θα είναι κάτω από την εστία, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Λομπχανίτζε, Τχελίτζε, Ρενέ Σάντος και Τεβζάντζε.

Οι δύο αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Παρουνασβίλι και ο Τσιντσάντζε ενώ η τριάδα Γιγκαούρι, Αλβάρο (στον άξονα), Ταντουρισβίλι θα τοποθετηθούν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Παπουνασβίλι.

Δείτε το βίντεο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο στάδιο "Μπόρις Παϊχάτζε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ