ΠΑΟΚ

"Διατηρήσαμε την απόσταση από τον Ολυμπιακό"

"Διατηρήσαμε την απόσταση από τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις των Ρατς, Τζαβέλλα, αλλά και του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα με την Κέρκυρα, Έργκους Κάτσε.

Οι Ραζβάν Ρατς, Γιώργος Τζαβέλλας και Έργκους Κάτσε, μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα και τη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα, που διατηρεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο +4 από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ: "Αυτό που έχει σημασία δεν είναι το γκολ που πέτυχα, αλλά ότι κερδίσαμε και διατηρήσαμε την απόστασή μας από τον Ολυμπιακό και συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη θέση. Κερδίσαμε και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έρχονται τώρα δύο ακόμη πολύ δύσκολα παιχνίδια, τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση. Και η σημερινή μας νίκη θα μας βοηθήσει να έχουμε καλύτερη ψυχολογία σε αυτά τα ματς που έρχονται".

Ράζβαν Ρατς: "Θα έχουμε πρόβλημα"

Δηλώσεις μετά το ματς με την Κέρκυρα έκανε και ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος έστειλε "μήνυμα" στους συμπαίκτες του εν όψει της συνέχειας

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ: "Είμαστε αρκετά πεσμένοι και λίγο κουρασμένοι ψυχολογικά. Η κούραση και σωματικά είναι μεγάλη και η μετάβαση από το ένα παιχνίδι στο άλλο είναι δύσκολο και για αυτό είναι δύσκολο να αποδώσουμε αυτό που θέλει και ο κόσμος και εμείς. Θέλαμε πολύ να παίξουμε στην Ευρώπη, γιατί θα ήταν δύο παιχνίδια και όχι η συχνότητα που θα είχαμε στον όμιλο, θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Σίγουρα θα μας βοηθήσει αυτό, αλλά το θέμα είναι να αποδώσουμε όπως στο ξεκίνημα, γιατί η κούραση φαίνεται παντού και στο μυαλό".

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Η μεγάλη συχνότητα των αγώνων και η μικρή απόσταση του ενός από το άλλο και το γεγονός ότι κυρίως οι ίδιοι είναι αυτοί που συμμετέχουν, αλλά και για τον κόουτς είναι δύσκολο, γιατί αυτούς τους παίκτες έχει κι αυτούς χρησιμοποιεί".

Για τα επόμενα παιχνίδια: "Αν δεν βελτιώσουμε το παιχνίδι και δεν ανεβάσουμε την απόδοσή μας θα έχουμε πρόβλημα και στα Γιάννινα και με τον Λεβαδειακό. πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια".

Γιώργος Τζαβέλλας: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας σχολίασε την εμφάνιση των νέων παικτών που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ: "Ήταν ένα δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ που είναι κουρασμένος και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Η μάχη κρίνεται κάθε εβδομάδα. Τα νέα παιδιά που μπήκαν στο παιχνίδι μας βοήθησαν πολύ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και πρέπει να κερδίσουμε. Το θέμα είναι να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος του έτους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ