ΠΑΟΚ

Δεν θέλει να χάσει την στήριξη του κόσμου ο Σαββίδης

Δεν θέλει να χάσει την στήριξη του κόσμου ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Ποιο είναι οι κινήσεις που σχεδιάζει το τελευταίο 24ωρο ο Ιβάν Σαββίδης για να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ.

Ηταν ένα γερό ταρακούνημα για τον Ιβάν Σαββίδη αυτό που βίωσε χθες το βράδυ βγαίνοντας από το γήπεδο της Τούμπας.

Οι αποδοκιμασίες του κόσμου ακόμη και σε βάρος του ενόχλησαν σφόδρα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και αυτό γιατί φοβάται ότι όσα έχει προσφέρει από την ημέρα που ανέλαβε, κρατώντας όρθιο τον σύλλογο οικονομικά, κινδυνεύουν να χαθούν από την αγωνιστική μετριότητα της ομάδας.

Κυρίως αυτό που φοβάται είναι μην αρχίσει να δημιουργείται η εντύπωση στην πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ ότι με τον ίδιο στο τιμόνι της ΠΑΕ γίνεται μία από τα ίδια και στρέψουν την πλάτη τους στον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό ο 54χρονος επιχειρηματίας έχει βάλει ως στόχο να αντιστρέψει άμεσα το κλίμα με τις κινήσεις που θα κάνει τα επόμενα 24ωρα, ίσως και ώρες.

Αυτός είναι ο λόγος που πέρα από τα γοργά βήματα που γίνονται στο θέμα προπονητή ο Σαββίδης ψάχνει να ολοκληρώσει και μία τουλάχιστον μεγάλη μεταγραφή με την οποία θα δείξει τις προθέσεις του και την δυναμή του για την επόμενη σεζόν.

Στόχος του δεν είναι να αποκτηθεί απλά ένας καλός παίκτης από αυτούς που υπάρχουν στην μεταγραφική λίστα, αλλά να γίνει μία κίνηση απ' αυτές που δημιουργούν αίσθηση και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα καθοριστικές ως προς αυτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ