ΠΑΟΚ

Δεν αλλάζει η άμυνα

Δεν αλλάζει η άμυνα
INTIME SPORTS

Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στα μετόπισθεν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να είναι οι ίδιοι και στο ματς με τον Ατρόμητο.

Αρκετές απουσίες έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρόμητο και αυτό "φέρνει" προβληματισμό στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" περιμένει κυρίως να μάθει την Τρίτη αν θα μπορεί να υπολογίζει τον Σβόνιμιρ Βούκιτς και αναλόγως του τι θα συμβεί με τον Σέρβο, θα καταλήξει στο αρχικό σχήμα.

Πάντως δεν φαίνεται πως θα υπάρχουν αλλαγές στην άμυνα στο ματς με τον Ατρόμητο και δεν υπάρχει η διάθεση να προωθηθεί στα χαφ ο Κώστας Κατσουράνης.

Αυτό γιατί χρειάζεται μια προσωπικότητα στα μετόπισθεν, δεν θα παρθεί το ρίσκο της συμμετοχής του Χρήστου Ιντζίδη που έχει να παίξει καιρό και μπροστά από τον Παναγιώτη Γλύκο αναμένεται να αγωνιστούν οι Κουμάλο (πήγε καλά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης), "Κατσούρ", Αποστολόπουλος (δεξιά) και Λίνο (αριστερά).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιοι παίκτες θα αντικαταστήσουν στη μεσαία γραμμή τους Λάζαρ και Κάτσε που δεν θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της Τετάρτης.

"Δεν υπάρχει θέμα με Λόρενς", λέει η ΠΑΕ

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Γιώργος Γεωργιάδης έδιωξε τον Λίαμ Λόρενς από την προπόνηση γιατί ήταν νωχελικός στη διάρκεια των ασκήσεων.

Η αλήθεια είναι πως του έκανε παρατηρήσεις σε μια άσκηση, ο Ιρλανδός αποχώρησε ζητώντας να αλλάξει παπούτσια και ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα.

Κάτι που θα φαίνεται και στο βίντεο που ετοιμάζει η ΠΑΕ για το καθημερινό πρόγραμμα (σ.σ. ότι δηλαδή ολοκληρώνει το πρόγραμμα), όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ