ΠΑΟΚ

Δεν το παρατάει για Αγγελίδη

Δεν το παρατάει για Αγγελίδη
Αγγελίδης

O ΠΑΟΚ άσκησε έφεση για την τιμωρία του Αγγελίδη γιατί θεωρεί ότι είναι παράνομη σχετικά με γραπτή του δήλωση στις 22 Δεκεμβρίου. Διαβάστε αναλυτικά το θέμα.

Στις 22/12 ο Ιάκωβος Αγγελίδης με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έλεγε μεταξύ άλλων πως... "η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση είναι δεδομένο ότι ενοχλεί. Η αντίδραση ενός συστήματος που κατηγορείται επίσημα πια από τις δικαστικές αρχές είναι ανελέητη".

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι "η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με 12.000 ευρώ πρόστιμο τον Ιάκωβο Αγγελίδη και με 3.000 ευρώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την δήλωση του προέδρου στις 22/12/2014" και η ΠΑΕ μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook είχε σχολιάσει: "Τελικά υπάρχουν αντανακλαστικά!".

Σ' αυτή την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ άσκησε έφεση για την τιμωρία του Αγγελίδη γιατί θεωρεί ότι αυτή (η τιμωρία) είναι παράνομη αφού προκλήθηκε από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ενώ ο ίδιος ο εισαγγελέας με απόφαση που έχει εκδώσει έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να ασκήσει δίωξη σε μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ όπως είναι ο Αγγελίδης. Έτσι, ο ΠΑΟΚ δεν παρατάει την υπόθεση του τελευταίου...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ