ΠΑΟΚ

Δανεικός στην Αλ Αϊν ο Στοχ

Δανεικός στην Αλ Αϊν ο Στοχ
INTIME SPORTS

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και είναι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Διαβάστε αναλυτικά.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στην Αλ Αϊν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίροσλαβ Στοχ. Η Φενέρ θα τον δανείσει έναντι 1 εκ. ευρώ, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Μετά από την σύμφωνη γνώμη του παίκτη, ο Στοχ θα παίξει ως δανεικός στην Αλ Αϊν. Στη συμφωνία έχει μπει ρήτρα 5 εκ. ευρώ για αγορά του το επόμενο καλοκαίρι. Εν τω μεταξύ, ο Στοχ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Φενέρ μέχρι το 2018".

Στοχ: "Πρόκληση για εμένα"

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον δανεισμό του έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Μίροσλαβ Στοχ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ειλικρινά δεν περίμενα ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε να μου προτείνει να επεκτείνουμε το συμβόλαιό μου για ακόμη δύο χρόνια. Το μέλλον μου στη Φενέρμπαχτσε εξαρτάται αποκλειστικά από μένα και τις εμφανίσεις μου. Αν πετύχω, θέλω να επιστρέψω του χρόνου στη Φενέρ", αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

"Η νέα μου ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες. Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πέρσι και για μένα αυτό ήταν που μου τράβηξε την προσοχή. Ήθελα να παίξω σ' αυτήν τη διοργάνωση. Είναι σίγουρα μια πρόκληση για εμένα"."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ