ΠΑΟΚ

"Δανεικός στην Σερκλ Μπριζ ο Μάρτενς"

"Δανεικός στην Σερκλ Μπριζ ο Μάρτενς"
Μάρτενς INTIME SPORTS

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με βελγική ιστοσελίδα, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Εδώ και μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ -κυρίως από το Βέλγιο- που θέλουν τον Μάαρτεν Μάρτενς να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και να συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Οι "μνηστήρες" του πολλοί. Ο βασικότερος, όμως, είναι η Σερκλ Μπριζ. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της βελγικής ιστοσελίδας " standaard.be" το απόγευμα της Τρίτης (30/12) ο μέσος του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να δοθεί δανεικός στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η μεταγραφή-δανεισμός αν τελικά οριστικοποιηθεί θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα βελγικά μέσα ενημέρωσης, αφού οι συμπατριώτες του τρέφουν μεγάλο σεβασμό στον Μάρτενς.

Οψιόν αγοράς

Σε άλλες βελγικές ιστοσελίδες αναφέρεται πως η Σερκλ Μπριζ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάρτενς το καλοκαίρι και στον δανεισμό του θα υπάρχει οψιόν αγοράς, με την καταβολή της οποίας στον ΠΑΟΚ, ο παίκτης θα αποδεσμευθεί μετά το πέρας του δανεισμού του.

Η θέση της ΠΑΕ

Από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται πως υπάρχει διαπραγμάτευση με την Σερκλ Μπριζ, ακόμη, όμως, δεν έχει κλείσει οριστικά συμφωνία. Απ' ότι φαίνεται όμως είναι απλά θέμα χρόνου να τελειώσει το ζήτημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ