ΠΑΟΚ

Bελλίδης VS Oλσεν

Bελλίδης VS Oλσεν

Η παρουσία του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ και η θετικότατη εμφάνιση του Ολσεν κόντρα την Ξάνθη, δημιουργούν το δίλημμα για το ποιος πορτιέρο θα χρησιμοποιηθεί στο ματς με την ΑΕΚ. Το Sport24.gr επιχειρεί μια στατιστική σύγκριση μεταξύ των δύο.

Από την Πέμπτη (21/1) ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του τον Μάρκο Βελλίδη. Λίγο ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου, λίγο το ότι ο Νίκος Μελίσσας δεν έχει εμπειρία (είχε κάνει λάθος στο ματς με την Βέροια και έτσι έγινε το 1-1), λίγο και το γεγονός πως δεν φαίνεται να υπάρχει εμπιστοσύνη στον Ρόμπιν Ολσεν, οδήγησαν τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" να προχωρήσουν στην απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπροστά του ο ΠΑΟΚ έχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και υπάρχει το ερωτηματικό αναφορικά με το ποιος θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ των "ασπρόμαυρων". Η λογική "λέει"... Βελλίδης αφού ο Σουηδός γενικώς την τρέχουσα σεζόν δεν εμπνέει σιγουριά. Βέβαια ο Ολσεν προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη (σε κανένα άλλο φετινό παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλός όσο απέναντι στην ακριτική ομάδα) και ίσως αυτό επηρεάσει τον Ιγκορ Τούντορ.

Με αφορμή, λοιπόν, το δίλημμα αναφορικά με το ποιος θα είναι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την "Ενωση", ας δούμε τα νούμερα των Ολσεν και Βελλίδη, με την υποσημείωση βέβαια πως στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Έλληνας πορτιέρο είναι λογικό να έχει δεχτεί περισσότερη... πίεση από τις αντίπαλες ομάδες σε σχέση με αυτή που δέχτηκε ο Σουηδός στον ΠΑΟΚ (αυτό γιατί ο "Δικέφαλος" σε πολλά ματς είχε ρόλο... αφεντικού και προσπαθούσε να δημιουργήσει έχοντας την κατοχή, άρα δημιουργήθηκαν λιγότεροι κίνδυνοι στα καρέ του Ολσεν σε σχέση με αυτούς που είχε ο Βελλίδης στον ΠΑΣ Γιάννινα).

Ολσεν

Αγώνες στους οποίους έπαιξε στο πρωτάθλημα: 11

Γκολ που δέχτηκε: 12 (1,09 ανά αγώνα)

Κράτησε ανέπαφη την εστία του: Σε τέσσερα ματς

Αποκρούσεις: 28 (2,5 ανά αγώνα)

Λάθη: 7 (0,6 ανά αγώνα)

Βελλίδης

Αγώνες στους οποίους έπαιξε στο πρωτάθλημα: 18

Γκολ που δέχτηκε: 29 (1,6 ανά αγώνα)

Κράτησε ανέπαφη την εστία του: Σε τέσσερα ματς

Αποκρούσεις: 71 (3,9 ανά αγώνα)

Λάθη: 25 (1,3 ανά αγώνα)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ