ΠΑΟΚ

Αυτούς πρότεινε ο Κοντρέρας

Αυτούς πρότεινε ο Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Ίβιτς, ενώ έφερε και τρεις προτάσεις για ποδοσφαιριστές που αφορούν την πρώτη ομάδα, αλλά και κάποιους νεαρούς για την Ακαδημία.

Από την Τρίτη (3/5) ο Πάμπλο Κοντρέρας βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να μιλήσει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για θέματα που αφορούν την μεταγραφική ενίσχυση του "Δικεφάλου" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Χιλιανός έφερε μαζί του και τρεις συγκεκριμένες προτάσεις, με παίκτες που αφορούν την πρώτη ομάδα. Πρόκειται για τους Κλαούντιο Μπαέσα, Πάολο Γκάρσες και Ραφαέλ Καρόκα.

Ο πρώτος είναι κεντρικός μέσος (έχει αγωνιστεί και ως στόπερ) με κυρίως ανασταλτικές ικανότητες. Στα 22 του χρόνια (23/12/1993), φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές (2625') με την Κόλο Κόλο της Χιλής. Είναι δεξιοπόδαρος και με ύψος στα 172 εκατοστά.

Ο Γκάρσες είναι τερματοφύλακας (1 φορά διεθνής), 32 ετών (2/8/1984) και έχει 5 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της Κόλο Κόλο.

Ο τρίτος της λίστας είναι ο 27χρονος Ραφαέλ Καρόκα (2 φορές διεθνής), επίσης Χιλιανός (έχει και διαβατήριο Βενεζουέλας), ανασταλτικός μέσος, δεξιοπόδαρος με ύψος 173 εκατοστά και 23 συμμετοχές (2066' - 2 ασίστ) τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κλουμπ Ντεπόρτες Ικίκε.

Ο Κοντρέρας έχει ήδη μια επαφή με τον Ίβιτς και θα μείνει στην χώρα μας έως την Παρασκευή (6/5). Στο μεσοδιάστημα έχει ζητήσει ραντεβού με τον Μίχελ, καθώς τίποτα που αφορά το μεταγραφικό κομμάτι δεν πρόκειται να προχωρήσει αν δεν γίνει το συγκεκριμένο ραντεβού.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις προτάσεις του Κοντρέρας που αφορούν κάτι νεαρούς παίκτες που προορίζονται για τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Αυτούς πρότεινε ο Κοντρέρας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ