ΠΑΟΚ

Αυτός είναι ο Χρήστος Τζόλης

Αυτός είναι ο Χρήστος Τζόλης

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη μέχρι τώρα πορεία του αστεριού των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Χρήστου Τζόλη, που με τις εμφανίσεις του έχει κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει (PHOTOS+VIDEOS)

Μπορεί η Κ13 του ΠΑΟΚ να έχασε το τρόπαιο του τουρνουά "Λέναρτ Γιόχανσον" στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ηττήθηκε από την Ραπίντ Βιέννης στον τελικό, όμως ο νεαρός Χρήστος Τζόλης κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και τα 11 γκολ που πέτυχε σε 5 αναμετρήσεις και τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ.

Ο ταλαντούχος πιτσιρικάς μάλιστα προσέλκυσε τα βλέμματα ορισμένων σκάουτερ που παρακολούθησαν τα ματς, ενώ σουηδικό δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον ανθρώπου των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, που τον είδε να αγωνίζεται.

Αυτός είναι ο Χρήστος Τζόλης

Ο Τζόλης πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (5-1), τρία απέναντι στην Κοπεγχάγη (3-0), δύο στο ματς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης (5-0), το νικητήριο γκολ με τη Γιούβε (1-0), ενώ σκόραρε και στον τελικό με τη Ραπίντ Βιέννης (1-1). Βέβαια, θα μπορούσε να είχε διαμορφώσει το 2-0, όμως έχασε πέναλτι. Αυτό ωστόσο μικρή σημασία έχει μπροστά σε όσα κατάφερε ο μικρός επιθετικός, ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του αλλά και με το γεγονός πως αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Το "10άρι" των ασπρόμαυρων είχε στείλει ελπιδοφόρα μηνύματα και στο τουρνουά (Lukoil Cup 2014) που έλαβε χώρα το περσινό καλοκαίρι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς πήρε το βραβείο του MVP. Ο Χρήστος γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2002 και εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου το 2010, προερχόμενος από τη Δόξα Πενταλόφου σε ηλικία 8 ετών.

Αυτός είναι ο Χρήστος Τζόλης

Ευχάριστος "μπελάς" για τα στελέχη του ΠΑΟΚ

Το ταλέντο του ξεχωρίζει σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι των Ακαδημιών προσπαθούν να διαχειριστούν την περίπτωσή του με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε η απότομη δημοσιότητα να μην "βλάψει" τον νεαρό και το μέλλον του, καθώς βρίσκεται ακόμη σε "ευαίσθητη" ηλικία. Έτσι αποφεύγουν να παραχωρούν συνεντεύξεις επί του θέματος αλλά και να δίνουν επιπλέον στοιχεία σχετικά με τον Τζόλη.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πάντως ορισμένα βίντεο στα οποία αναδεικνύεται το ταλέντο του, με στιγμιότυπα από αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όπως για παράδειγμα από το περσινό ματς κόντρα στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, αλλά και από άλλα τουρνουά σε Βουλγαρία και Ρωσία.

Δείτε βίντεο με τα κατορθώματά του...

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Στο τουρνουά στη Ρωσία

Στο τουρνουά της Βουλγαρίας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ