ΠΑΟΚ

Αυτοί ενδιαφέρουν από την Σούπερ Λίγκα

Αυτοί ενδιαφέρουν από την Σούπερ Λίγκα
INTIME SPORTS

Ποια ονόματα συμπεριλαμβάνονται στους στόχους που παρακολουθούνται από τον ΠΑΟΚ στον ελληνικό χώρο.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν, το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ έχει σημειώσει κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονται 8-10 παίκτες, τους οποίους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δει αγωνιζόμενους και έχουν ξεχωρίσει. Στην διαδικασία της παρακολούθησής τους, κατά την διάρκεια της σεζόν, μάλιστα, συμμετείχε και ο νυν προπονητής του Δικεφάλου, Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος για κάποιους απ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχει ιδία άποψη.

Μεταξύ αυτών των παικτών είναι ο Ναπολεόνι του Ατρομήτου, ο Μαρτίνες του Παναιτωλικού, ο Τζορτζ του ΟΦΗ, ο Κεϊτά της Καλλονής και ο Μεχία του Πανθρακικού, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Βέβαια, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή τους, αφού άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του τεχνικού διευθυντή.

Όταν έρθει ο "εκλεκτός" θα του δοθεί η συγκεκριμένη λίστα, με τους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, και οι εκθέσεις του τμήματος σκάουτινγκ που θα ακολουθούν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αυτός θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

Ο Μανούσος ήταν πρόταση Αναστασιάδη

Οσον αφορά την περίπτωση του επιθετικού της Καλλονής, Γιώργου Μανούσου, που είδε το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είχε προτείνει ο Αγγελος Αναστασιάδης, όπως ήταν και ο Τόμας του Λεβαδειακού, οι Τετέ, Ναζλίδης του Πλατανιά, αλλά και ο Αθανασιάδης, ο γκολκίπερ του Πανθρακικού και μένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση για κάποιον απ’ αυτούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ