ΠΑΟΚ

"Αυτάρκης, με ελεύθερη σκέψη"

"Αυτάρκης, με ελεύθερη σκέψη"
savvidis INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το ορισμό του πετυχημένου άνδρα σε τελετή για την ανάδειξη του "άνδρα της χρονιάς" στο Ροστόφ.

Κυρίαρχη παρουσία σε μία ακόμη εκδήλωση είχε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην τελετή ανάδειξης του "άνδρα της χρονιάς" στην περιοχή του Ροστόφ, που διοργάνωσε ένα περιοδικό για επιχειρήσεις.


Μάλιστα, άνοιξε ο ίδιος την εκδήλωση ως ο κάτοχος του βραβείου την περασμένη σεζόν. Ο σύντομος λόγος του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αναδεικνύει και τον τρόπο σκέψης του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

" Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά μου πέρυσι. Ο επιχειρηματίας είναι ένας ένας ελεύθερος άνδρας που σκέφτεται ελεύθερα και δρα ελεύθερα. Ένας άνδρας με το "Α" κεφαλαίο, ο οποίος λόγω του γεγονός πώς είναι αυτάρκης έχει το δικαίωμα να σκεφτεί ελεύθερα. Ειλικρινά εύχομαι σε όλους σας: Προχωρήστε και σκεφτείτε ελεύθερα. Σκεφτείτε σωστά και να είστε αυτάρκεις. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχει αποτελέσματα" ανέφερε στο μήνυμά του.

Η ίδια νοοτροπία διακατέχει τον Σαββίδη και στην ενασχόλησή του με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο, όπως έχει πει δημόσια θέλει να τον καταστήσει ένα αυτάρκη οργανισμό, που δεν θα έχει ανάγκη τα χρήματα του εκάστοτε μεγαλομετόχου για να στέκεται όρθιος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ