ΠΑΟΚ

Αυτά δίνει σε Λάμπρου και Ηρακλή ο ΠΑΟΚ

Αυτά δίνει σε Λάμπρου και Ηρακλή ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλες οι λεπτομέρειες και το παρασκήνιο της μεταγραφής του Λάζαρου Λάμπρου από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ. Θα έχει μόνο χρηματικά ανταλλάγματα, καθώς οι δύο ομάδες δεν τα βρίσκουν στους παίκτες.

Μπορεί η απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ να ξάφνιασε, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο θειος του και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας οι επαφές μεταξύ των εμπλεκομένων χρονολούνταν πριν τα Χριστούγεννα. Στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν, άλλωστε πρόσωπα, όπως ο Κώστας Λαγωνίδης (έχει ρόλο εντοπιστή ταλέντων στις Ακαδημίες του συλλόγου) που τον γνώριζαν από πολύ μικρό και τον εκτιμούσαν.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε προχθές, όχι στην ταβέρνα που βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαθανασάκης με τον ατζέντη του παίκτη Λάμπρο Χούτο, αλλά στα γραφεία της Τούμπας τα οποία επισκέφθηκε νωρίτερα ο βετεράνος άσος, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μαζί με τον Νίκο Καγιούλη.

Περίπου στις 100.000 ευρώ οι απολαβές του παίκτη

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει ορισμένους παίκτες στον Ηρακλή, όμως, όχι αυτούς που ζήτησαν Παπαθανασάκης-Καγιούλης (δεν συγκαταλέγονται στα ονόματα που είχαν γραφτεί τελευταία ότι μπορεί να πάνε δανεικοί από τον Δικέφαλο στους "κυανόλευκους"). Έτσι, η συμφωνία κλείνει μόνο με οικονομικά ανταλλάγματα που θα φτάσουν στις 300.000 ευρώ που θα βοηθήσουν την ΠΑΕ Ηρακλής να εξοφλήσει τις οφειλές τις για το 2016.Σε ό,τι αφορά στον Λάμπρου, ο 19χρονος επιθετικός σύναψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 (για 3,5 χρόνια δηλαδή) με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται κοντά στις 100.000 ευρώ και φυσικά να υπάρχουν αρκετά μπόνους, όπως για για κάθε άλλον παίκτη.

Αυτά δίνει σε Λάμπρου και Ηρακλή ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με βάση τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του παίκτη, έγινε συζήτηση και για τις ευκαιρίες που θα του δοθούν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν, από την άλλη πλευρά, όμως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο δανεισμού. Το σίγουρο είναι ότι ο Λάμπρου αρχίζει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ από βδομάδα (η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα) και όλα τα υπόλοιπα θα αποφασιστούν στην πορεία.

Αν, μάλιστα, αποχωρήσει ο Τιάμ, με την απόκτηση Λάμπρου θα διατηρηθεί αριθμητικά στα ίδια επίπεδα το δυναμικό των επιθετικών της ομάδας.

Ταλέντο με έντονη προβολή, αλλά...

Όσο για το προφίλ του Λάμπρου είναι λίγο πολύ γνωστό. Ξεχώρισε στις Ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων επί τρία χρόνια και ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε το 2011 ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Αυτά δίνει σε Λάμπρου και Ηρακλή ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανέβηκε τις βαθμίδες των τμημάτων υποδομής των "πρασίνων", το 2014 συμπεριλήφθηκε από την ηλεκτρονική έκδοση της αγγλικής εφημερίδας "Guardian" στη λίστα με τα 40 μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του (γεννημένος το 1997) στην υφήλιο, ενώ κέρδισε και επαγγελματικό συμβόλαιο με εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου.Δεν μπόρεσε, όμως, να κάνει το ξεπέταγμα στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μόνο 11 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο και άλλα 8 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή για την ίδια διοργάνωση.Φέτος στον Ηρακλή είχε 13 συμμετοχές, βασικός ήταν στις 10 αλλά μόνο σε δύο ματς έβγαλε 90λεπτο. Είχε αρχίσει εντυπωσιακά, πάντως, σκοράροντας στο 20-2 της πρεμιέρας με τη Λάρισα στο AEL FC Arena.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επενδύει σε Λάμπρου ο ΠΑΟΚ
Ο Vieirinha δεν είναι αγνώμων
Η τιμή πώλησης Πεντρίνιο στο 1.000.000 ευρώ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ