ΠΑΟΚ

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Φορτούνη

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Φορτούνη

Οι πιθανότητες του "Δικέφαλου" να αποκτήσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό έχουν αυξηθεί πλέον σημαντικά.

Η επιθυμία του Κώστα Φορτούνη είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο του εξωτερικού. Βέβαια, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό.Μάλιστα, πριν λίγες μέρες από το περιβάλλον του παίκτη λεγόταν ότι εφόσον δεν βρεθεί κάποιος σύλλογος στο εξωτερικό που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του, τότε θα δει πιο "ζεστά" την προοπτική του ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να παίξει στον "Δικέφαλο".

Πολλές ελπίδες ο ΠΑΟΚ

Απ' ό,τι φαίνεται οι επαφές του ατζέντη του Φορτούνη με ομάδες του εξωτερικού δεν έφεραν το επιθυμητό για τον παίκτη αποτέλεσμα και έτσι ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται πολύ "ζεστά" να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του "Δικέφαλου", όπως προαναφέραμε, εξακολουθούν με κάθε τρόπο, μιλώντας είτε με τον ίδιο τον Φορτούνη, είτε με τον μάνατζέρ του, να δείχνουν πόσο πολύ θέλουν τον παίκτη στην ομάδα. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα οι πιθανότητες απόκτησης του διεθνή μεσοεπιθετικού είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Επανήλθε(;) για Ενό

Όπως αναφέρει τουρκική ιστοσελίδα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εγιονγκ Ενό του Άγιαξ. Πιο συγκεκριμένα, από το περιβάλλον του Ενό "βγαίνει" πως ο ΠΑΟΚ και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, Ισπανοί και Έλληνες βρίσκονται σε επαφή με τον Καμερουνέζο εδώ και καιρό και πιθανόν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ενό να είναι η Τούμπα ή το Ριαθόρ.

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ από Ισπανία

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ η ισπανική ιστοσελίδα " elidealgallego.com" αναφέρει σε ρεπορτάζ της την Παρασκευή 11 Ιουλίου, πως ο Ενό θα... είχε ανακοινωθεί από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μέσα στο... περασμένο Σαββατοκύριακο.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ωστόσο, με τον τρόπο τους οι Ισπανοί επιβεβαίωσαν... μονόπλευρα, αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει θέση, το ρεπορτάζ των Τούρκων που αναφέραμε πιο πάνω.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ