ΠΑΟΚ

Ατομικό για τέσσερις, δεν παίζει με ΠΑΣ ο Ρατς

Ατομικό για τέσσερις, δεν παίζει με ΠΑΣ ο Ρατς
Ρατς INTIME SPORTS

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αναστασιάδης ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει αποκλειστικά το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ο Αγγελος Αναστασιάδης είδε και σήμερα (16/12) στην προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο, τους Ρόμπερτ Μακ, Αλέξανδρο Τζιόλη, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Γιώργο Κατσικά, να συνεχίζουν με ειδικά ατομικά προγράμματα με φυσικοθεραπεία, τρέξιμο και γυμναστήριο και να τίθενται -όπως ήταν αναμενόμενο- νοκ άουτ από το ματς της Πέμπτης (18/12), ενώ όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Κέρκυρα γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Εξάλλου, ο Ράζβαν Ρατς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης (18/12) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα γενέθλια της μικρής Βίκυς

Πριν από την έναρξη της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδωσαν χαρά στη 16χρονη Βίκυ που υποφέρει από τετραπληγία και βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τα είδωλά της. Μετά το τέλος της προπόνησης αντιπροσωπεία των παικτών του Δικεφάλου επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα και δώρα σε μικρά παιδιά που τους έχουν ανάγκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ