ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης ο... ψυχρός εκτελεστής

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΠΑΟΚ / 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως όταν βρεθεί σε θέση βολής δεν συγχωρεί. Απόδειξη τα 5 γκολ του σε 9 φετινά ματς (videos).

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έως τώρα φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και ο ΠΑΟΚ έχει βρει στο πρόσωπό έναν αξιόπιστο σκόρερ.

Ο Κλάους έχει σημειώσει σε 9 αγώνες 5 γκολ, τρία στο Europa League (Ρουμπίν εκτός, Βαλερένγκα και Καρπάτι εντός) και δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα (ΑΕΚ εντός και Πανιώνιος εκτός), δείχνοντας συνέπεια στο... ραντεβού του.

Το εκπληκτικό, ωστόσο, είναι άλλο. Υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις που ο στράικερ του "Δικεφάλου" χρίστηκε σκόρερ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, γεγονός που αν μη τι άλλο αποδεικνύει την εκτελεστική του δεινότητα.

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική ασίστ του Βιεϊρίνια και άνοιξε το σκορ χωρίς δεύτερη σκέψη, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα του "Δικεφάλου" στο 37' μετά από πάσα του Ετο, στο ματς με την Καρπάτι στην Τούμπα πέρασαν μόλις 15 λεπτά για να παραβιάσει την εστία του Τλούμακ ύστερα από σέντρα του Γκαρσία και στο παιχνίδι με την Ρουμπίν αξιοποίησε την ασίστ του Γεωργιάδη στο 22' βάζοντας τους "ασπρόμαυρους" σε θέση οδηγού.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης εν δράσει

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ