ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Ήταν καθαρό πέναλτι"

Αθανασιάδης: "Ήταν καθαρό πέναλτι"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στο μαρκάρισμα του Σαριέγκι πάνω στον ίδιο. Τι δήλωσε ο νεαρός επιθετικός.

Κάθετος στο ότι ο Σαριέγκι έκανε καθαρό πέναλτι στον ίδιο, εμφανίστηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

" Από το ξεκίνημα της φάσης με τραβούσε ο αντίπαλος, είναι πέναλτι", δήλωσε ο Κλάους και πρόσθεσε: " Το θετικό είναι πως έπαιξαν νέα παιδιά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια".

Για το αν έπαιξε ρόλο το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκούραστος, ανέφερε: " Φυσικά η ομάδα ήταν πολύ ξεκούραστη, τώρα θα είμαστε ακόμη πιο ξεκούραστοι στην συνέχεια".

Για τους αγώνες στα πλέι οφ, ανέφερε: " Στα πλέι οφ θέλουμε να είμαστε πιο καλοί, πιο δυνατοί".

Μαλεζάς: "Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"

" Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας βοήθησαν, αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύουμε στους ευατούς μας και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα", είπε αρχικά ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

" Ο Κώστας (σ.σ. Χαλκιάς) έχει αποδείξει τόσα χρόνια τι αθλητής είναι. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, που νέα παιδιά κάνουν μια καινούργια αρχή, ελπίζουμε ότι και με τη δουλειά θα βοηθήσουν αρκετά στο μέλλον τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, ανέφερε: " Η ξεκούραση με την διακοπή οπωσδήποτε μας βοήθησε. Για τα πλέι οφ έχουμε δρόμο ακόμη. Θα δούμε ποιες θα είναι αντίπαλες ομάδες. Σκοπός μας είναι να πάμε έτσι μέχρι τα πλέι οφ και μετά να δούμε τι θα κάνουμε".

Τσιρίλο: "Είχαμε τις δυνατότητες να νικήσουμε και το δείξαμε"

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν για να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ. " Πάντα είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις με τον πρώτο, όμως είχαμε τις δυνατότητες να ξεπεράσουμε αυτόν τον αντίπαλο κι αυτό κάναμε και σήμερα. Δείξαμε ότι το ταμπού του ΟΑΚΑ, το ξεπεράσαμε", δήλωσε αρχικά και αναφερόμενος στον έτερο κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Στέλιο Μαλεζά, ανέφερε:

" Με τον Μαλεζά παίζω τρία χρόνια, έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Πάντως είναι πολύ πιο εύκολο να πεις κάτι σε έναν αμυντικό που παίζει άσχημα, γιατί δε φαίνεται στο παιχνίδι".

Για την απόδοση του Χαλκιά ανέφερε: " Είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ που παίζει με τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες καλούς".

Γεωργιάδης: "Ημασταν καλά διαβασμένοι"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε: " Είχαμε χρόνια να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό", είπε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

" Μας πηγαίνει, ταιριάζει στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Ημασταν καλά διαβασμένοι. Κλείσαμε καλά τους χώρους στον Παναθηναϊκό και αν εξαιρέσουμε μια κεφαλιά του Τοτσέ που απέκρουσε εκπληκτικα ο Χαλκιάς, δεν δεχτήκαμε άλλη η φάση. Ηταν δίκαιη και μεγάλη νίκη. Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς".

Λίνο: "Ο Μπόλονι είχε ζητήσει συγκέντρωση"

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, Αλβες Λίνο, δήλωσε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Είχε πολύ καλούς παίκτες μπροστά και δυσκολευτήκαμε να τους μαρκάρουμε. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίρνουμε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ".

Για τις νίκες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είπε: " Αν όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν συγκεντρωμένοι, κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι".

Για την αντίδρασή μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη σχολίασε: " Είμαστε λυπημένοι για τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα. Με τον Άρη παίξαμε καλά και χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Ο προπονητής μας είπε σήμερα να είμαστε συγκεντρωμένοι, το κάναμε και κερδίσαμε".

Για την απόδοσή του τόνισε: " Όταν κάποιος παίκτης βάζει γκολ νιώθει καλύτερα γιατί βοηθάει την ομάδα. Όλοι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι. Με το γκολ που έβαλα και την ασίστ που έκανα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο για εμάς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ