ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Δική μου η ευθύνη για το πρώτο γκολ"

Αθανασιάδης: "Δική μου η ευθύνη για το πρώτο γκολ"
Αθανασιάδης Ντανίλο INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέλαβε την ευθύνη του πρώτου γκολ της Ουντινέζε, όταν δεν μάρκαρε όπως θα έπρεπε τον Ντανίλο (video).

Η Ουντινέζε πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση πρόκριση στο πρώτο τέταρτο του ματς. Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανέλαβε με δηλώσεις του την ευθύνη για το πρώτο τέρμα, όταν δεν μάρκαρε όπως θα έπρεπε τον Ντανίλο.

"Έπρεπε να μαρκάρω τον Ντανίλο και να μην του επιτρέψω να κάνει τη κεφαλιά προς την εστία. Είναι δική μου η ευθύνη για το πρώτο γκολ", είπε αρχικά ο επιθετικόε του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

"Δεχθήκαμε πολύ νωρίς και το δεύτερο γκολ και ουσιαστικά χάσαμε τις ελπίδες μας για την πρόκριση. Ομως. παλέψαμε, προσπαθήσαμε για να πετύχουμε ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες με τον Τσιρίλο και τον Μαλεζά. δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως, είναι καλό οι ευκαιρίες να γίνονται γκολ για να κερδίζεις.

Το τρίτο γκολ που προήλθε από πέναλτι ήταν υπερβολικό. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε και δεν ικανοποιήσαμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε θερμά σε όλο το παιχνίδι".

Τέλος τόνισε: "Τους φοβηθήκαμε περισσότερο από ό,τι έπρεπε και για αυτό τον λόγο πιστεύω πως δεχθήκαμε τα δύο γκολ νωρίς, που μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ