ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Ούτε στα πιο τρελά όνειρα..."

Αθανασιάδης: "Ούτε στα πιο τρελά όνειρα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έφτασε τα 101 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και μιλάει γι' αυτό το επίτευγμα. Δείτε τι αναφέρει.

Mε τα δύο τέρματά του απέναντι στον Πανιώνιο, ο Στέφανος Αθανασιάδης έφτασε τα 101 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Η ΠΑΕ αναφέρει: " Με την – συχνά παρεξηγήσιμη – αυθόρμητη ειλικρίνεια που τον διακρίνει, ο Κλάους ανέτρεξε στις εφηβικές του σκέψεις όταν ξεκινούσε αυτό το ταξίδι το οποίο του φάνηκε να διαρκεί ελάχιστα, ενώ δε δίστασε και στρέψει και το βλέμμα του μπροστά. Στις πιθανότητες να σκαρφαλώσει ως την πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ".
Ο Αθανασιάδης δήλωσε στο PAOK TV:

Για το ότι ξεπέρασε τα 100 γκολ: " Δεν υπήρχε ούτε στα πιο τρελά όνειρα να πετύχω 100 γκολ με την ομάδα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Θυμάμαι τα περισσότερα γκολ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές, αυτούς που είναι τώρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια γι' αυτά που έχω πετύχει".

Για το πιο δύσκολο γκολ του: "Και με τον Ολυμπιακό (σ.σ. στο Κύπελλο) αλλά και με τον Αρη, ένα ματς που έληξε 4-1".

Για την πιο έντονη στιγμή σε γκολ: "Το γκολ μέσα στην Τότεναμ".

Για το αν έχει λόγο να... φοβάται ο Σαράφης που είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στην ιστορία της ομάδας: "Γιατί όχι... Εχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και θα φτάσω κοντά".

Για την πιο δύσκολη στιγμή του: " Οταν γύρισα από τον Πανσερραικό. Επρεπε να αποδείξω πως πρέπει να μείνω στην ομάδα. Με τον κ. Μπόλονι τα κατάφερα".

Για το αν πρέπει και σήμερα να αποδεικνύει ποιος είναι: "Η θέση του φορ είναι τέτοια ώστε ακόμη και να μην είσαι καλός, αν πετύχεις γκολ θα σε θυμούνται. Σε κάθε ματς πρέπει να δίνεις τα πάντα με την παρουσία σου στο γήπεδο".

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ: " Ολα έγιναν γρήγορα με το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, με την καθιέρωση και τώρα με αυτά τα 100 γκολ. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Είναι τα όνειρα που κάνει κάθε παιδί όταν ξεκινά. Είμαι και αρχηγός τώρα...".

Για το πρώτο γκολ στην Ευρώπη: " Με την Βαλερένγκα".

Για το χατ-τρικ: "Με την Καλλιθέα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ