ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, κρατάμε τους 3 βαθμούς"

Αθανασιάδης: "Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, κρατάμε τους 3 βαθμούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ, παρά τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Τι δήλωσε ο Έλληνας φορ αλλά και ο Στέλιος Μαλεζάς.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ κρατά μόνο τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Ελληνας φορ τόνισε τα εξής μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη του "Δικεφάλου" με σκορ 2-0:

"Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Ο Πανιώνιος είναι δυνατός στην έδρα του και θέλαμε να μπούμε δυνατά. Ξέραμε πως θα είναι πιο κουρασμένος από εμάς και κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς γιατί δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά ήμασταν συγκεντρωμένοι".

Για το ότι σκόραρε μετά από χαμένες ευκαιρίες: "Όσες ευκαιρίες και να χάσεις, έχεις στο μυαλό σου να σκοράρεις στην επόμενη φάση. Έχουμε τώρα ένα ματς στην έδρα μας. Η συνέχεια είναι μεγάλη".

Για τα λάθη: "Θέλαμε να τα αποφύγουμε. Ευτυχώς δεν μας κόστισαν. Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια".

Για τους επτά βαθμούς στα πλέι οφ: "Σίγουρα μας ικανοποιεί. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στα επόμενα τρία ματς για να πάρουμε την πρώτη θέση".

Για τον Ποικιλίδη που πριν δύο χρόνια "έφυγε" από την ζωή: "Όλα τα παιδιά του αφιερώνουμε την νίκη. Εμένα με βοήθησε πολύ. Λείπει πολύ, όπως και όλα τα παιδιά που έχουν φύγει από την ζωή και είναι από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πως από ψηλά μας παρακολουθούν".

Μαλεζάς: "Δίκαια η νίκη..."

Ο Στέλιος Μαλεζάς δήλωσε: "Είχαμε καιρό να κερδίσουμε εκτός έδρας στην Αθήνα. Εκτός από ένα διάστημα που δεν ήμασταν καλοί, νομίζω πως κερδίσαμε δίκαια. Έγιναν λάθη απειρίας και ήταν αψυχολόγητα. Αυτά πρέπει να το κοιτάξουμε στα επόμενα ματς γιατί έχουμε ως κριτήριο την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε επτά βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο ματς. Ο Πανιώνιος στήνεται καλά στα εκτός έδρας ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ