ΠΑΟΚ

"Ασπρόμαυρη" εκστρατεία στο Ούντινε

"Ασπρόμαυρη" εκστρατεία στο Ούντινε
INTIME SPORTS

Πώς θα κατανείμει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα 3.600 εισιτήρια που θα έχει το πολύ μέχρι την Παρασκευή (10/2) στα χέρια της.

Αντίστροφα πλέον μετράνε στον ΠΑΟΚ για το ταξίδι στην Ιταλία και την πρώτη μάχη με την Ουντινέζε για τους "32" του Europa League. Στις τάξεις του κόσμου της ομάδας (ειδικά του οργανωμένου) επικρατεί ξεσηκωμός, την ώρα που ετοιμάζονται αρκετές εκδρομές για τη γειτονική χώρα.

Στην ΠΑΕ περιμένουν σήμερα ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (10/2) να πάρουν στα χέρια τους τα 3.600 που έχουν συμφωνηθεί με την Ουντινέζε.

Από αυτά περίπου 2.700 θα μοιραστούν στους συνδέσμους για να τα διαθέσουν στα μέλη τους, ενώ τα υπόλοιπα 900 θα καλύψουν τις ανάγκες της ΠΑΕ (αγωνιστικό τμήμα, χορηγοί, κάτοχοι VIP κ.α.).

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ένα ακόμη αίτημα στην πλευρά της Ουντινέζε που δείχνει ιδιαίτερα συνεργάσιμη και έως τώρα ανταποκρίνεται θετικά. Ζήτησε να ανοίξει εκδοτήριο έξω από το "Φρίουλι" προκειμένου να εξυπηρετηθούν οπαδοί-εκδρομείς του ΠΑΟΚ που αναμένεται να ταξιδέψουν από χώρες της Κεντρικής Ευρώπης στην Ιταλία.

Αν συμβεί αυτό τότε οι εκτιμήσεις θα ξεπεράσουν κατά πολύ το αρχικό νούμερο των 4000 οπαδών και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα κάνει μία από τις μεγαλύτερες εξορμήσεις στην ιστορία του συλλόγου σε ευρωπαϊκό γήπεδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ