ΠΑΟΚ

Άρχισε... δουλειά ο Περέιρα

Άρχισε... δουλειά ο Περέιρα

Ο Φακούντο Περέιρα έκανε ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο (19/7), μία μέρα μετά την έλευση του στην Ολλανδία. Δείτε video.

Tην Παρασκευή (18/7) έφτασε στην Ολλανδία, το Σάββατο ντύθηκε στα ασπρόμαυρα και ξεκίνησε... δουλειά. Ο λόγος για τον Φακούντο Περέιρα ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα (ουσιαστικά ένα χαλάρωμα) την σημερινή (19/7) μέρα.

Ο Αργεντίνος, που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον ΠΑΟΚ (την Δευτέρα 21/7 θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις καθώς το Σαββατοκύριακο τα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα είναι κλειστά και έτσι τότε θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον "Δικέφαλο"), δεν έχασε χρόνο και για λίγη ώρα έτρεξε μαζί με τους νέους του συμπαίκτες στους "ασπρόμαυρους".

Η... επιθυμία Περέιρα και ο Ιτάνζ

Mάλιστα ο Περέιρα ήταν αυτός που ζήτησε να κάνει χαλάρωμα και από την ΠΑΕ δεν του το αρνήθηκαν. Μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες έτρεξε για 40 περίπου λεπτά ενώ από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί πως η προπόνηση που έγινε, ήταν χαμηλής έντασης αφού το Σάββατο ήταν το ματς με την Τσβόλε.

Συγκεκριμένα έγινε ένα οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι τερματοφύλακες ήταν αυτοί που επέλεξαν τους συμπαίκτες τους. Στο οικογενειακό διπλό συμμετείχε και ο Σαρλ Ιτάνζ ενώ τα επόμενα 24ωρα θα αυξηθούν οι ρυθμοί προπόνησης.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Eνοχλήσεις Κίτσιου και Γκολάσα

Να σημειωθεί πως ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και ο Εγιάλ Γκολάσα που ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον προσαγωγό. Οι Ευθύμης Κουλούρης, Χέντβιγκες Μαντούρο και Δημήτρης Κωνσταντινίδης γυμνάστηκαν μόνοι τους για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή τους μετά το φιλικό με την Τσβόλε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ