ΠΑΟΚ

Άρχισε... δουλειά ο Κάνιας

Άρχισε... δουλειά ο Κάνιας

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τρίτης και το απόγευμα στον "Δικέφαλο" άρχισαν να... τρέχουν τον 29χρονο αμυντικό μέσο

Ώρα προπόνησης για τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας... Ο 29χρονος αμυντικός μέσος το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε στην Ολλανδία (μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ) και δεν έχασε χρόνο.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Το απόγευμα της σημερινής μέρας (12/7) ο Κάνιας ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα καθώς έκανε τρέξιμο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εσπανιόλ παράλληλα γνώρισε τόσο τους νέους του συμπαίκτες, όσο και τον Βλάνταν Ιβιτς.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ολλανδία, ο Μίχελ είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των παικτών των "ασπρόμαυρων".

Ανάπτυξη από τις πτέρυγες

H ΠΑΕ για την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, αναφέρει: " Με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Oosterbeek. O Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έφτασε στην Ολλανδία μαζί με τον Λούμπος Μίχελ και ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή στο διπλανό γήπεδο η ομάδα δούλευε στην κυκλοφορία της μπάλας και στους τρόπους ανάπτυξης από τα άκρα μέσα από ασκήσεις οκτώ εναντίον επτά και δέκα εναντίον δέκα. Ο Εβγέν Σάκχοφ προπονήθηκε κανονικά, όπως και οι Δημήτρης Γιαννούλης , Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμεινε στο ξενοδοχείο για πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Τάσος Δημητριάδης . Το πρωί της Τετάρτης (13.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Oosterbeek και το απόγευμα αντιμετωπίζει την Στεάουα στις 18:00 ώρα Ελλάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ