ΠΑΟΚ

Άρνεσεν στο Sport24.gr: "Συμφωνήσαμε να χωρίσουμε"

Άρνεσεν στο Sport24.gr: "Συμφωνήσαμε να χωρίσουμε"
Άρνεσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ραντεβού του Φρανκ Aρνεσεν με τον Λούμπος Μίχελ ολοκληρώθηκε στην Τούμπα και ο Δανός επιβεβαιώνει μέσω του Sport24.gr το οριστικό "διαζύγιο" με τον ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Λούμπος Μίχελ με τον Φρανκ Αρνεσεν που σημαίνει και το οριστικό τέλος του Δανού από τον ΠΑΟΚ. Ο 59χρονος πρώην πλέον αθλητικός διευθυντής του "Δικεφάλου" κατέληξε γρήγορα σε συμφωνία με τον Σλοβάκο πρόεδρο της ΠΑΕ ότι η σχέση των δύο πλευρών δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Μάλιστα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες με δήλωσή του στο Sport24.gr: "Μιλήσαμε με τον κ. Μίχελ και αποφασίσαμε να διακοπεί άμεσα η συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα, άλλωστε θα βγει σύντομα μια ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Μάλλον θα πάω στην προπόνηση το απόγευμα". Απομένει η διευθέτηση των τυπικών ζητημάτων και η επίσημη ανακοίνωση ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας.

Θυμίζουμε ότι υπήρχε όρος στη συμφωνία με τον Δανό που έδινε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να "σπάσει" το τριετές συμβόλαιό του στις 31 Μαΐου, αρκεί να ενημερωνόταν σχετικά μέχρι τις 31 Μάρτη. O Άρνεσεν θα αποζημιωθεί για όλο το διάστημα μέχρι τα τέλη Μάη. Οι ετήσιες απολαβές του έφθαναν το 1 εκ. ευρώ.

* Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξέλιξη αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ