ΠΑΟΚ

Αγνοείται από την Τούμπα ο Άρνεσεν

Αγνοείται από την Τούμπα ο Άρνεσεν
Άρνεσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανκ Άρνεσεν δεν έδωσε το παρών ούτε την Κυριακή (14/2), ούτε τη Δευτέρα (15/2) στην Τούμπα, γεγονός που αποδεικνύει πως πιθανότατα είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ.

Οι αρμοδιότητες του Φρανκ Άρνεσεν έχουν περιοριστεί εδώ και καιρό κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες στην Τούμπα. Στις μεταγραφές του Γενάρη (Βελλίδης, Χατζηισαΐας) δεν είχε καμία συμμετοχή και πράγματα που είχε αναλάβει ο ίδιος, εδώ και εβδομάδες είχαν αρχίσει να αλλάζουν χέρια.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, το Sport24.gr αποκάλυψε ότι έχουν αρχίσει οι συζητήσεις γύρω από το όνομά του στο εξωτερικό, κάτι που ορισμένοι προσπάθησαν να διαψεύσουν, ενώ ήρθε και συμφωνία του με τη δανέζικη τηλεόραση.

Ο Δανός, τύποις πλέον αθλητικός διευθυντής, δεν εμφανίστηκε πουθενά χθες στην Τούμπα και συνέχισε να απουσιάζει και σήμερα το πρωί, αφού δεν πήγε στα γραφεία της ομάδας. Λογικό και αναμενόμενο είναι να φουντώσουν τα σενάρια περί άμεσης αποχώρησής του, καθώς συν τοις άλλοις υπάρχει και ο όρος που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει δικαίωμα να ολοκληρώσει από φέτος τη συνεργασία μαζί του (και όχι να προχωρήσει και τα επόμενα δύο χρόνια), αρκεί να ενημερώσει τον Δανό μέχρι τέλη Μάρτη.

Αναμένονται, προφανώς, εξελίξεις, ωστόσο πρέπει να υπογραμμίσουμε και το ρόλο της αποζημίωσης που θα πρέπει να πάρει ο Άρνεσεν αν αποχωρήσει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποχώρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τρεις ώρες μετά το τέλος του αγώνα!

Σε θέλουν Ιβάν, αλλά για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Εμείς φταίμε, να αλλάξουμε την κατάσταση"

Ρατς: "Είπα όχι στον Ολυμπιακό λόγω του ΠΑΟΚ"

Οπαδοί σε Σαββίδη: "Εκανες πολλά, αλλά όχι ομάδα"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ