ΠΑΟΚ

Οπαδοί σε Σαββίδη: "Εκανες πολλά, αλλά όχι ομάδα"

Οπαδοί σε Σαββίδη: "Εκανες πολλά, αλλά όχι ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μήνυμα που έστειλαν στον Ιβάν Σαββίδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο τετ-α-τετ έξω από την Τούμπα και ο προβληματισμός του μεγαλομετόχου που "ψάχνεται". Το Sport24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ της επόμενης μέρας μετά από μία δύσκολη βραδιά.

Μία από τις δυσκολότερες βραδιές του στον ΠΑΟΚ βίωσε χθες ο Ιβάν Σαββίδης. Όχι γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ηρακλή (έχουν έρθει και άλλα αρνητικά αποτελέσματα επί των ημερών του), αλλά επειδή και ο ίδιος δεν έχει βρει τι φταίει για την παρατεταμένη αγωνιστική κρίση στην ομάδα και, επιπλέον, βρέθηκε στο επίκεντρο προσωπικής κριτικής από τον κόσμο.

Είναι τόσο προβληματισμένος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ που άρχισε με μία "κατσάδα" στον Τούντορ στη σουίτα του (λέγεται ότι εκεί και πάλι εκφράστηκε η σκέψη για αποχώρηση του Κροάτη που όμως δεν έγινε απόφαση), συνεχίστηκε με κάλεσμα στους συνεργάτες του για σύσκεψη στο "Μακεδονία Παλλάς" που τελικά κατέληξε στο "δώστε μου εγγράφως τις προτάσεις σας" και ολοκληρώθηκε με το ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον κόσμο.

Εκεί ο ομογενής επιχειρηματίας άκουσε πράγματα που δεν είχε ακούσει ποτέ πριν στα 3,5 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. "Τόσο καιρό σε ακούμε, τώρα θα ακούσεις και εσύ εμάς. Έχεις κάνει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, τον απάλλαξες από τα χρέη και όλοι το αναγνωρίζουν αυτό. Όμως, δεν κατάφερες να φτιάξεις ομάδα.

Τέσσερα χρόνια ρίχνεις λεφτά που πάνε χαμένα. Έχεις γύρω σου ανθρώπους που δεν σε συμβουλεύουν σωστά, πρέπει να αλλάξεις πολλά" ήταν ορισμένα απ΄όσα ακούστηκαν, με τον Σαββίδη αρχικά να σημειώνει τι έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ και στο τέλος να καταλήγει στο "αν είμαι εγώ το πρόβλημα να φύγω αύριο το πρωί".

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Ροστόφ, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, ίσως και αύριο, για να πάρει στα χέρια του τις προτάσεις των συνεργατών του. Όπως προκύπτει από το στενό περιβάλλον του, ο βασικός λόγος που επιμένει στην επιλογή Τούντορ είναι η απουσία εναλλακτικής λύσης που ο ίδιος να θεωρεί σοβαρή.

"Να φύγει ο Τούντορ, αλλά μετά ποιος θα αναλάβει; Τι πέτυχε ο ΠΑΟΚ διώχνοντας τους προπονητές του τα προηγούμενα χρόνια;" είναι η άποψη που έχει κρατήσει ο Σαββίδης απ όλα όσα του έχουν πει οι συνεργάτες του. Το αν αποφασίσει κάτι, με ηρεμία στο διάστημα μέχρι να έρθει στην Ελλάδα είναι κάτι που θα φανεί με την έλευσή του, είναι όμως ξεκάθαρο ότι η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη για τον ΠΑΟΚ.

Παραμένει αισιόδοξος ο Τούντορ

Εν τω μεταξύ, ο Ίγκορ Τούντορ που χθες έφυγε από την Τούμπα από τα γραφεία και όχι από την έξοδο των αποδυτηρίων, έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Ο ίδιος από το πρωί είχε κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους της ομάδας στις οποίες έδειξε ότι δεν αλλάζει την άποψη που έχει εκφράσει το τελευταίο διάστημα:

"Σημασία έχει τι θα γίνει στα πλέι οφ. Εκεί θα κριθούν όλα και πιστεύω ότι, αν μειωθούν και οι τραυματισμοί, θα είμαστε αυτοί που πρέπει". Μέχρι να έρθουν τα πλέι οφ, όμως, μεσολαβούν δύσκολα ματς στο Πρωτάθλημα και ειδικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή χαρακτηρίζεται "φωτιά".

Ο ΠΑΟΚ πάει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος (ειδικά αν συνοδευτεί από κακή εμφάνιση), κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις μερίδας του κόσμου.

Σκέψεις, όχι απόφαση για Σουρωτή

Τέλος, η παρουσία των Γιώργου και Κώστα Λόλα (ιδιοκτητών του κέντρου που φιλοξενούσε στην προ Μεσημβρίας εποχή την ομάδα του ΠΑΟΚ) στα επίσημα της Τούμπας στο πλευρό του Λούμπος Μίχελ, πυροδότησε τα σενάρια για αποχώρηση της ομάδας από το τωρινό προπονητικό της. Όπως διευκρινίζεται από την ΠΑΕ, υπάρχει μία σκέψη και όχι απόφαση ή συμφωνία, ενώ από την πλευρά της οικογένειας Λόλα, τονίζεται ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον επίσημο ΠΑΟΚ για νέα συνεργασία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ