ΠΑΟΚ

Άρνεσεν: "Ο Μπερμπάτοφ είναι πάντα Μπερμπάτοφ..."

Άρνεσεν: "Ο Μπερμπάτοφ είναι πάντα Μπερμπάτοφ..."
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Ο Φρανκ Αρνεσεν μίλησε σε Βούλγαρους δημοσιογράφους για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ τονίζοντας πως παραμένει ποιοτικός παίκτης

Για τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μίλησε ο Φρανκ Αρνεσεν σε βουλγάρικο κανάλι (συνηθίζει να βρίσκεται σε εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ λόγω του Βούλγαρου επιθετικού). Αρχικά είπε: "Ο Μπερμπάτοφ ήρθε αργά στην ομάδα, στις αρχές Σεπτέμβρη. Αρα ήταν λογικό να υπάρχει κάποια διαχείριση όσον αφορά την περίπτωσή του. Να παίζει αρχικά λίγο, στην συνέχεια περισσότερο έτσι ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν έπρεπε να βιαστούμε. Υπήρχε κίνδυνος αν τον πιέζαμε να μπει γρήγορα, να τραυματιζόταν και πρέπει να πω ότι ο προπονητής πάνω σε αυτό το κομμάτι έκανε καλή δουλειά. Εκανε προπόνηση, μετά τον έβαζε να παίξει για μισή ώρα. Το διαχειρίστηκε πολύ καλά όσον αφορά τον Μπερμπάτοφ".

Για το αν ο Μπερμπάτοφ θυμίζει τον παίκτη που έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
" Ο Μπερμπάτοφ είναι πάντα Μπερμπάτοφ... Μπορεί να έχει χάσει σε ταχύτητα από τότε, αλλά παραμένει ποιοτικός παίκτης. Δεν χάνει την μπάλα, γυρίζει πίσω για να βοηθήσει και είναι σημαντικός για την ομάδα".

Για τον ΠΑΟΚ:
"Είμαι ικανοποιημένος, κάνουμε καλή δουλειά. Γίνονται βέβαια λάθη που μας στερούν βαθμούς. Αυτό συμβαίνει όμως γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Στην πορεία πιστεύω να τα αποφύγουμε τέτοια λάθη".

Για τις διαφορές που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο σε σχέση με την περίοδο που έπαιζε ο ίδιος:
"Έχουν αλλάξει πολλά, στην προπόνηση αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού. Έχει μείνει όμως το ίδιο και αυτό είναι ότι πρέπει να έχεις καρδιά και θέληση και να σου αρέσει να μάχεσαι.

Για τα μπαράζ του Euro 2016 και την "μάχη" της Δανίας με την Σουηδία:
"Υπάρχει ένα παγκόσμιας κλάσης παίκτης, ο Ιμπραίμοβιτς. Πρέπει να τον περιορίσουν αυτό οι Δανοί παίκτες".

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης, επιθεώρησε τη Ν. Μεσήμβρια

Την ίδια ώρα (το μεσημέρι της Τετάρτης) που ήρθε η αποστολή της Κρασνοντάρ στη Θεσσαλονίκη, έφτασε και ο Ιβάν Σαββίδης τον οποίο υποδέχτηκαν οι δυο γιοι του, Γιώργος και Νίκος. Όπως λένε από την ΠΑΕ, ο ομογενής επιχειρηματίας συνήθως έρχεται με ιδιωτικό αεροπλάνο και το πιθανότερο είναι πως αποτέλεσε σύμπτωση το ότι έφτασαν μαζί Σαββίδης και Κρασνοντάρ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί απόλυτα αν ήταν στην ίδια πτήση.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα βρέθηκε Στην Νέα Μεσημβρία. Εκτός της προπόνησης του ΠΑΟΚ που παρακολουθεί, επιθεωρεί τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας μαζί με τον Φρανκ Αρνεσεν και συζητούν για τα διορθωτικά έργα που πρέπει να γίνουν. Είναι γνωστή η πρόθεσή του να γίνουν ανεμοφράχτες και ήδη έχει μπει ένας ανάμεσα στα δύο γήπεδα.

Άρνεσεν: "Ο Μπερμπάτοφ είναι πάντα Μπερμπάτοφ..."
INTIME SPORTS
Άρνεσεν: "Ο Μπερμπάτοφ είναι πάντα Μπερμπάτοφ..."
INTIME SPORTS
Άρνεσεν: "Ο Μπερμπάτοφ είναι πάντα Μπερμπάτοφ..."
Άρνεσεν: "Ο Μπερμπάτοφ είναι πάντα Μπερμπάτοφ..."
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ