ΠΑΟΚ

Αραβικό "χρυσάφι" για Μαουρίσιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μαουρίσιο έχει τεράστια πρόταση από την Αραβία, με χρήματα διπλάσια απ' αυτά που παίρνει από τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος το σκέφτεται σοβαρά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον θεωρεί απαραίτητο.

Ο 30χρονος μέσος του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο, έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από ομάδας της Αραβίας που του προσφέρει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που του δίνει ετησίως ο ΠΑΟΚ. Μια προσφορά που φτάνει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες. Και όπως είναι λογικό, ο Βραζιλιάνος σκέφτεται σοβαρά να τη δεχθεί.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει ήδη καταθέσει, μέσω των εκπροσώπων του παίκτη, πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ να συναινέσει στη μεταγραφή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς στην Τούμπα δεν θέλει να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος μέσος και περισσότερο από όλους ο Ραζβάν Λουτσέσκου που τον θεωρεί απαραίτητο στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι επιφυλακτική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου.

Όπως και να έχει, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέχρι την Τέταρτη, όταν και ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο αγώνα του με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

Το θέμα είναι η αντίδραση ο ΠΑΟΚ σε μια τέτοια περίπτωση. Όχι μόνο αν μπορεί να λέει σε μια πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο τον απέκτησε ως ελεύθερο πέρυσι το καλοκαίρι - κάτι που μοιάζει εύκολο εν μέσω της προσπάθειας για πρόκριση στους ομίλους του Champions League - αλλά και κυρίως στη διαχείριση του ποδοσφαιριστή, αν ο τελευταίος έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ