ΠΑΟΚ

Αποθεραπεία αλλά και δοκιμές εν όψει Δόξας

Αποθεραπεία αλλά και δοκιμές εν όψει Δόξας
Μαλεζάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Παρασκευή το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιελάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ παικτών και το ένα από αυτά δούλεψε στην τακτική για το φιλικό με την Δόξα Δράμας. Θα παίξει λίγο και ο Τιάμ.

Mετά το φιλικό (2-2) με την Βέροια, στον ΠΑΟΚ έχουν μπροστά τους το εκτός έδρας ματς με την Δόξας Δράμας. Οσοι παίκτες αγωνίστηκαν στον αγώνας της Πέμπτης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ένα μείγμα παικτών της Κ20 και όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Βέροια, ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής προετοιμασίας εν όψει του σαββατιάτικου φιλικού που θα διεξαχθεί στις 20:00.

Από την προπόνηση εξακολουθούν να απουσιάζουν οι διεθνείς παίκτες ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης (λόγω ερεθισμού στους προσαγωγούς).

Σε δύο εβδομάδες έτοιμος Τιάμ, παίζει όμως με Δόξα

Ο Μάμε Τιάμ θέλει χρόνο έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Σενεγαλέζος αναμένεται σιγά-σιγά να ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις και μετά από 15 μέρες αναμένεται να υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ιβιτς για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Αυτό το διάστημα ημερών (15) απαιτείται σύμφωνα με όσα λένε στον "Δικέφαλο" για να είναι έτοιμος ο Τιάμ. Ωστόσο, αύριο κόντρα στη Δόξα Δράμας θα χρησιμοποιηθεί για περίπου μισή ώρα, με βάση το σκεπτικό του Ίβιτς.

Στην Ελπίδων ο Πούγγουρας

Εξάλλου, ούτε ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα δώσει το παρών στη Δράμα, στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Δόξα, καθώς κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων για το ματς με την Πορτογαλία την Τρίτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ