ΠΑΟΚ

Από... σπόντα έπαιξε ο Μυστακίδης

Από... σπόντα έπαιξε ο Μυστακίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ίωση του Ρόμπερτ Μακ έπαιξε ρόλο, ώστε ο Γιάννης Μυστακίδης να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ και να είναι αυτός που έδωσε την λύση στον ΠΑΟΚ για να "έρθει" η νίκη.

Πέρασε στα ψιλά αλλά έχει την δική του αξία... Ο Γιάννης Μυστακίδης αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ από... σπόντα. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής όπως αποκάλυψε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, είχε ενημερωθεί από τον Βλάνταν Ιβιτς πως θα έμενε εκτός 18αδας για το ματς με την "Ενωση".

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν γιατί ο Ρόμπερτ Μακ είχε πυρετό και τέθηκε εκτός από το ντέρμπι της Τετάρτης. Η συνέχεια είναι γνωστή... Ο Μυστακίδης μπήκε αλλαγή και λίγο αργότερα έδωσε την νίκη στον ΠΑΟΚ με πανέμορφη κεφαλιά "γράφοντας" το τελικό 2-1 για τους "ασπρόμαυρους" που πλέον είναι στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος.

Κλήθηκαν στην εθνική Σλοβακίας οι Μακ, Σάμπο...

Στην εθνική Σλοβακίας κλήθηκαν οι Ρόμπερτ Μακ και Ερικ Σάμπο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους θα προετοιμαστεί μέσα στον Μάιο (μήνας πάντως κατά τον οποίο υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους δύο παίκτες λόγω των πλέι οφ) εν όψει του Euro 2016 και θα δοθούν δύο φιλικά, ένα με την Γεωργία στις 27/5 και ένα με την Γερμανία στις 29/5.

... και στη Σουηδία ο Όλσεν

Τέλος, στην εθνική Σουηδίας η οποία θα παίξει στο Euro 2016, κλήθηκε ο Ρόμπιν Ολσεν που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται ως δανεικός στην Κοπεγχάγη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ