ΠΑΟΚ

"Απαραίτητος ο χαρακτήρας, αν θέλουμε τον τίτλο"

"Απαραίτητος ο χαρακτήρας, αν θέλουμε τον τίτλο"
Ρατς INTIME SPORTS

Το μήνυμα του Ράζβαν Ρατς για την εκκίνηση του ΠΑΟΚ στο 2015 και όσα χρειάζονται για να πάρει η ομάδα του το πρωτάθλημα.

Στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε σε μήνυμά του στο Facebook ο Ράζβαν Ρατς.

Ο αμυντικός του "Δικεφάλου" σχολίασε επίσης την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της.

"Ξεκινήσαμε το 2015 με ένα καλό αποτέλεσμα παρά το ότι δεν παίξαμε όπως θα θέλατε ή θα θέλαμε εμείς. Το να έχεις τον χαρακτήρα να ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις είναι κάτι απαραίτητο, ειδικά όταν θες να διεκδικήσεις τον τίτλο.

Είμαστε ακόμη στην κορυφή αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια.Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως θα κερδίσουμε την Κέρκυρα, έτσι ώστε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά και για τα θερμά μηνύματα που δέχομαι.Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία κι ευτυχία!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ