ΠΑΟΚ

Ανοιχτός για τη "χρυσή τομή"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Ποια είναι η πολιτική του ΠΑΟΚ στις περιπτώσεις των παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη

Εδώ και περίπου 40 μέρες ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντι σε ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τη νέα περίοδο.

Το μήνυμα που είχε σταλεί από τον Γιώργο Γεωργιάδη σε παίκτες όπως ο Τσουκαλάς, ο Παπάζογλου, ο Σακελλαρίου και ο Κουρδάκης ήταν ότι μπορούσαν να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, χωρίς ο ΠΑΟΚ να εγείρει καμία απαίτηση.

Μάλιστα, αρχικά, στη λίστα αυτή βρισκόταν και ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος, όμως, με την παρουσία του στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη και έφτασε στο σημείο να υπολογίζεται στη βασική ενδεκάδα.

Παρότι οι ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε είχαν το ελεύθερο να ψάξουν άλλη ομάδα, δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι τα συμβόλαια που έχουν στον ΠΑΟΚ (και είχαν υπογραφεί... προ κρίσης) είναι σχεδόν απίθανο να τα βρουν σε άλλη ομάδα και ο δεύτερος αφορά στα δεδουλεμένα τους.

Ο ΠΑΟΚ βλέποντας το αδιέξοδο που υπάρχει και προκειμένου να δώσει λύση είναι "ανοιχτός"-και αυτό το έχει τονίσει στην πλευρά των ποδοσφαιριστών-να καλύψει ένα μέρος (στα λογικά πλαίσια) του συμβολαίου τους, επιπρόσθετα από τα χρήματα που θα πάρουν από τις ομάδες με τις οποίες θα συνεργαστούν.

Το θέμα πρόκειταινα απαχολήσει πιο έντονα τις επόμενες μέρες και αν υπάρχει κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία αυτό είναι το γεγονός ότι παίκτες όπως ο Τσουκαλάς και ο Παπαζογλου είναι γεννημένοι μετά την 1/1/1988, δεν κλείνουν μία από τις τρεις κενές θέσεις των ομάδων που έχουν περιορισμούς στις μεταγραφές και κατά συνέπεια είναι περιζήτητοι.

"Τυχαία προέκυψε το θέμα με Σαλπιγγίδη"

Ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, Βολφ Βέρνερ μίλησε για τη μεταγραφή Μαλεζά και τις καταδικασμένες εξαρχής σε αποτυχία επαφές με τον διεθνή επιθετικό.

Λίγες ώρες πριν την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στέλιου Μαλεζά στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Βέρνερ Βολφ έκανε δηλώσεις, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις συζητήσεις με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. " Με εξαίρεση τα ιατρικά τεστ που πρέπει να γίνουν, υπάρχουν λίγα μόνο πράγματα να ξεκαθαριστούν για να πέσουν υπογραφές. Είμαι σίγουρος ότι τίποτα δεν μπορεί να μπλοκάρει πλέον τη συμφωνία", τόνισε σχετικά με το θέμα Μαλεζά (αναμενόταν το απόγευμα στη Γερμανία) ο κ. Βέρνερ.

Εξήγησε, ακόμη, τι ακριβώς συνέβη στο θέμα Σαλπιγγίδη. " Ήταν ένα θέμα που προέκυψε τυχαία. Ο προπονητής μας, Νόρμπερτ Μάγιερ συνομίλησε με τον Μαλεζά και στο τραπέζι βρέθηκε και ο Σαλπιγγίδης. Ποτέ, όμως, δεν ήταν οικονομικά εφικτός στόχος για μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ