ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Αυτή την ομάδα την άφησα στην Παναγιά"

Αναστασιάδης: "Αυτή την ομάδα την άφησα στην Παναγιά"
INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πολλή δουλειά και πως στη παρούσα φάση δεν υπάρχει η πολυτέλεια... για πανηγύρια στον "Δικέφαλο".

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά ο Αγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε πως ο "Δικέφαλος" πρέπει να βλέπει ένα-ένα τα παιχνίδια και πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια για... χαρές στη παρύσα φάση.

Συγκεκριμένα είπε:

"Εχουμε ακόμη πολλή δουλειά και επειδή είμαστε στη κόψη του ξυραφιού και προπονητικά αλλά και αγωνιστικά, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται. Αντιθέτως είναι δύσκολα. Κι αν κάνεις ένα λάθος, όλο αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και μπορεί να δείτε άλλη ομάδα από αυτή που βλέπετε τώρα. Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής πάντως γιατί πάμε όλοι μαζί. Το σημαντικό είναι αυτό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία: "Προτιμώ να είμαστε πρωταθλητές τον Μάιο. Τώρα δεν μου λέει κάτι, τότε ναι. Για τότε δουλεύουμε εμείς. Μακάρι να μας βοηθήσει η Παναγιά. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι δύσκολο... Δεν πετάμε στα σύννεφα, δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Με την Καλαμαριά πετούσαμε στα συννεφάκια και είδατε τι έγινε".

Συνεχίζοντας τόνισε: "Δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Είπα στα αποδυτήρια πως το πανηγύρι τελείωσε. Το πανηγύρι είναι για τους φιλάθλους. Εμείς δεν μπορούμε να χαρούμε. Τώρα κοντά έχουμε ένα ματς την Πέμπτη και μετά άλλο ένα παιχνίδι την Κυριακή. Αν δεν δούμε καθαρά αυτό το ματς της Πέμπτης, θα έχουμε πρόβλημα στο μεθεπόμενο. Αν βλέπουμε τα ματς μαζί, τότε μπερδεύουμε τα πράγματα πολύ".

Για το αν τον προβλημάτισε κάτι από το ματς με τον ΟΦΗ: " Εγώ είμαι μόνιμα δυσαρεστημένος. Είμαι δυσαρεστημένος από κάποια πράγματα που εδώ δεν συζητιούνται. Έχουμε να πούμε πολλά δυσάρεστα αύριο".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει προφίλ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Καλλονή. "Σας είπα τότε πως ήταν να γυρίσει το κουμπί από πάνω. Εγώ αυτή την ομάδα την άφησα στην Παναγιά. Να παίζαμε 1.000 ώρες με την Καλαμαριά, γκολ δεν έμπαινε. Αυτό γιατί ήταν δίκαιο να κερδίσουν τα παιδιά της Καλαμαριάς που προσπάθησαν πολύ. Ετσι είναι... Δίνεις και παίρνεις. Αν δεν δώσεις, δεν παίρνεις. Ευχαριστούμε την Παναγιά από το βράδυ μέχρι το πρωί. Τώρα θα βγουν μερικοί και θα πούνε διάφορα. Δεν με ενδιαφέρει... Είπα και στο ματς με την Καλλονή ότι την χρονιά που πήραμε πρωτάθλημα, είχαμε φέρει ισοπαλία με τον Πιερικό. Δουλεύουμε πολύ και σε αυτό το κομμάτι είμαι ικανοποιημένος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ