ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης:"Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"

Αναστασιάδης:"Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Δείτε τι είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης για το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ, τους τραυματισμούς Σκόνδρα και Τζιόλη, αλλά και το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Απαντήσεις σε θέματα που αφορούν όχι μόνο τον "τελικό" με την Γκινγκάμπ, αλλά τον ΠΑΟΚ γενικότερα έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε σε όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα τραυματισμών των Σκόνδρα και Τζιόλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει μόνο στη νίκη:

"Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Αν θέλουμε όλος αυτός ο δρόμος μέχρι τώρα να στεφθεί με επιτυχία είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε".

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα του: "Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος, τα έχουμε αφήσει όλα στη Παναγία, δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φτάσαμε μέχρι εδώ γιατί δεν έχουμε άγχος και μακάρι να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα".

Για το πως θα προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι: "Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί και εμείς για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος, δεν υπάρχει άλλος".

Για το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Τζαβέλλα κι αν θεωρείται λήξαν, έτσι ώστε να υπολογίζεται για τον αγώνα με την Γκινγκάμπ: "Δυο κουβέντες θα πω. Είμαι εδώ για τον ΠΑΟΚ. Οποιος το καταλαβαίνει, όποιος δεν το καταλαβαίνει μπορεί να σκέφτεται και να λέει ότι θέλει. Τώρα κάνει θεραπεία κάτω, ελπίζω αύριο να είναι καλά. Το θέμα του όχι μόνο είναι λήξαν. Εγινε ένα λάθος από μένα γιατί θα έπρεπε να τον καλύψω, είμαι αρχηγός της οικογενείας, όταν όλοι εγώ απαγορεύεται να μην κάνω αυτό το αυτονόητο, άσχετα αν είχε κάνει λάθος ή όχι. Κανείς γονιός αν κάνει κάτι κακό το παιδί του δεν το βγάζει έξω και το σκοτώνει. Εγώ δεν είμαι εδώ για να προστατεύσω τον ευατό μου, για μένα μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε, όταν συμβαίνει κάτι, όμως, με τα παιδιά, εγώ πρέπει να κάνω το αυτονόητο".

Για την κατάσταση των Τζιόλη και Σκόνδρα: "Έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Τζιόλης κουβαλάει έναν τραυματισμό εδώ και έναν χρόνο και δεν έχει την πολυτέλεια ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς να τον ξεκουράσουμε. Και όχι μόνο σφίγγει τα δόντια του, δίνει και την ψυχή του για την ομάδα. Τον Σκόνδρα θα τον περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, και αυτόν. Ξέρετε δεν ήθελα να αναφερθώ σε αυτά, γιατί δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, είτε λείπει, είτε όχι κάποιος εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε. Ελπίζω να μας δώσει δύναμη η Παναγία. Εχουμε μπροστά μας τρεις στόχους, πρέπει να τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα θα γίνει ότι θέλει η Παναγία".

Ραζβαν Ρατς: "Όπως με τον Ολυμπιακό"

Απλός και ξεκάθαρος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ σύμφωνα με τον Ράζβαν Ρατς. Ο έμπειρος αμυντικός του "Δικέφαλου" αναφέρθηκε στην ήττα από την Ξάνθη και στο "καλό" που έκανε στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος:

Για τις νίκες στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και την βαριά ήττα από την Ξάνθη: "Ήταν σημαντικό ψυχολογικά που είχαμε αυτές τις νίκες τελευταία, αλλά το "καλύτερο" ήταν η ήττα στην Ξάνθη, γιατί μας έφερε με τα πόδια στο έδαφος και μας έδωσε να καταλάβουμε ότι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% για να κερδίζουμε".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ξεκουράσει παίκτες όπως η Γκινγκάμπ: "Η Γκινγκάμπ μπορεί να ξεκούρασε κάποιους παίκτες στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά από εμάς μόνο ο Σαλπιγγίδης ήταν στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη, από τους βασικούς. Ούτε που σκεφτήκαμε να μην δώσουμε το 100% στην Ξάνθη, απλώς δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά από την στιγμή που ξεκινάει ένα παιχνίδι δίνεις τα πάντα, χωρίς συζήτηση".

Για το πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι τελικός. Όπως με τον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίσουμε. Το ξέρουν όλοι αυτό. Εμείς που είμαστε στην ομάδα, ο κόσμος, όλοι μας. Στόχος μας είναι η νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ