ΠΑΟΚ

Αναστασιάδης: "Δεν δέχομαι να μην παίζουμε σαν ομάδα"

Αναστασιάδης: "Δεν δέχομαι να μην παίζουμε σαν ομάδα"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Έντονες παρατηρήσεις από τον Αγγελο Αναστασιάδη προς τους παίκτες του την Δευτέρα, κατά την ανάλυση των λαθών που έγιναν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας αναλώθηκε σε προβολή βίντεο αναφορικά με τα λάθη που έγιναν στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και όχι σε προπόνηση έξω στο γήπεδο.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά τονίζοντας τους πως δεν δέχεται ο ΠΑΟΚ να μην αγωνίζεται σαν ομάδα.

"Δέχομαι να είμαστε σε κακή μέρα αλλά δεν δέχομαι να μην καλύπτει και να μην παίζει ο ένας για τον άλλο, να μην λειτουργούμε και να μην προσπαθούμε και να μην παίζουμε σαν ομάδα, όπως έγινε στην Τρίπολη. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί", ξεκαθάρισε ο Έλληνας τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, με τον ίδιο να καυτηριάζει την ομαδική νοοτροπία που είχε ο ΠΑΟΚ αλλά και κάποιοι παίκτες του στον αγώνα με τον Αστέρα.

"Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σίβοκ"

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν τόνισε πως... ελέω τραυματισμών δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τόμας Σίβοκ (το όνομα του Τσέχου αμυντικού "παίζει" για τον ΠΑΟΚ).

Συγκεκριμένα είπε: "Δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Αν δεν έρθει κάποια προσφορά, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δεν έχουμε σκοπό να το ανανεώσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ