ΠΑΟΚ

Ανακούφιση Σαλπιγγίδη

Ανακούφιση Σαλπιγγίδη
INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη μόλις πληροφορήθηκε την μείωση της ποινής των έξι αγωνιστικών.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, αλλά και το αίσθημα ότι αποτίναξε από πάνω του ένα βάρος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μόλίς πληροφορήθηκε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για μείωση της ποινής των έξι αγωνιστικών σε μία, για τη χειρονομία του στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο "Σάλπι" χάρηκε γιατί τα μέλη της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ δέχθηκαν αυτό που ο ίδιος "φώναζε" από την πρώτη στιγμή: Ότι η χειρονομία του ήταν έκφραση αγανάκτησης και σε καμία περίπτωση μούντζα.

Στις επισημάνσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ότι μέτρησε σημαντικά η αυτοπρόσωπη παρουσία του κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο Σαλπιγγίδης έλεγε πώς δεν μπορούσε να πει αν όντως συνέβη αυτό, ωστόσο, ήταν χαρούμενος που η γνώμη ενός ποδοσφαιριστή με τη δική του προσφορά του λήφθηκε σοβαρά υπόψη από την Επιτροπή Εφέσεων.

Ακόμη, νιώθει ανακουφισμένος γιατί η ομάδα του δεν τον στερήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε μία περίοδο που οι αγώνες είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για την τελική έκβαση της πορείας του ΠΑΟΚ.

Και θέλει να την βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας το φορμάρισμα στο οποίο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ