ΠΑΟΚ

"Αν θέλει Λούκας, να πάει στην Καρπάτι"

"Αν θέλει Λούκας, να πάει στην Καρπάτι"

Ο ατζέντης του Ισπανού άσου, Ροντρίγκο Φερνάντεζ Λόβελε, δείχνει στον ΠΑΟΚ το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει για να αποκτήσει τον Λούκας

"Έχουμε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, καμία τέτοια σκέψη Δεν έχουμε κανένα λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο", είπε αρχικά στο Goal.

Για το αν έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ: "Μα δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε με κανέναν από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο. Σας το έχω ξαναπεί ότι αν μία ομάδα θέλει τον Λούκας, θα πρέπει να απευθυνθεί στην ομάδα του πρώτα απ' όλα".

Για το που βρίκσεται τώρα ο Λούκας: "Είναι Ισπανία, θα επιστρέψουμε στην Ουκρανία την επόμενη εβδομάδα, διότι θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος στην Ουκρανία και η ομάδα θα ακολουθήσει μία περίοδο προετοιμασίας".

Για το αν έχει κλείσει ραντεβού με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και της Καρπάτι: "Από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω κανένα ραντεβού".

Για το αν θα συζητούσε ο Λούκας ενδεχόμενη πρόταση από την Ελλάδα: "Μιλάτε πάλι γι' αυτό το ραντεβού που λέτε; Δεν υπάρχει σας ξαναλέω. Αλλά αν έρθει πρόταση, όχι σε μας, αλλά στην Καρπάτι και η ομάδα δεχτεί να τη συζητήσει, τότε θα συζητήσουμε κι εμείς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ