ΠΑΟΚ

Αμφίβολος ο Σαλπιγγίδης

Αμφίβολος ο Σαλπιγγίδης
INTIME SPORTS

Θεραπεία ο Σαλπιγγίδης αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ομιλία, παιχνίδια με μπάλα, αλλά και τετ α τετ του Μπόλονι με τον Έτο . Διαβάστε την αποστολή (videos).

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στην τελευταία προπόνηση του "Δικεφάλου" πριν το ματς με τη Ρουμπίν, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ποιοι είναι οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Λάσλο Μπόλονι.

Ομιλία, παιχνίδια με μπάλα, αλλά και τετ α τετ του τεχνικού του "Δικεφάλου" με τον Αραούζο Έτο περιελάμβανε το πρόγραμμα των "ασπρόμαυρων".

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν. Μετά το τέλος της προπόνησης, που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τη ρωσική ομάδα.

Σε αυτήν συμμετέχει και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που μετέχουν στην αποστολή: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Άριας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Από την αποστολή κόπηκαν οι τραυματίες Χαλκιάς, Παπάζογλου και Κοντρέρας, ο Σταφυλίδης που είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Γιάννου, Κατσικάς, Σπαντάσιο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ομιλία και τετ α τετ

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένη για τις 17:00 καθυστέρησε για περίπου είκοσι λεπτά, καθώς ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν, αναλύοντας κάποια δεδομένα του αγώνα.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" βγήκαν στο γήπεδο και έπαιξανκορόιδο, μέχρι να σφυρίξει ο Μπόλονι και να σημάνει την έναρξη της προπόνησης.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ αποχώρησαν, καθώς επιτρέπεται η παραμονή μόνο στα 15 πρώτα λεπτά του προγράμματος. Λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση, ο Μπόλονι φώναξε τον Αραούζο Έτο και οι δυο τους είχαν ένα τετ α τετ που κράτησε για περίπου 5', με τον τεχνικό του "Δικεφάλου" να φαίνεται ότι εξηγεί κάποια πράγματα στον Βραζιλιάνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ