ΠΑΟΚ

Αμφίβολος ο Βίτορ για Πανιώνιο

Αμφίβολος ο Βίτορ για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη ομάδα την Κυριακή (28/12), χωρίς να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. (VIDEO)

Στη Θεσσαλονίκη και στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη βρίσκονται από την Κυριακή (28/12) οι Ράζβαν Ρατς, Μιγκέλ Βίτορ και Γιάννης Σκόνδρας, οι οποίοι επέστρεψαν από την άδειά τους, ενσωματώθηκαν στην υπόλοιπη ομάδα και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλαστικό τραύμα στο πόδι από το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό έκανε ειδικό πρόγραμμα, γιατί οι ενοχλήσεις και το πρήξιμο δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως. Μάλιστα, η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή (3/1) θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του τις επόμενες μέρες.

Τέλος, δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους απόντες, αφού ο Αλέξανδρος Τζιόλης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και μασάζ, ενώ οι Παναγιώτης Γλύκος, Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ