"Άλλο θύρα 4 και άλλο θύρα 4Α"

"Άλλο θύρα 4 και άλλο θύρα 4Α"

Πως ο ΠΑΟΚ κλείνει μόνο το μισό πέταλο των φανατικών οπαδών του στο ματς με τον Παναιτωλικό, εκμεταλλευόμενος τον διαχωρισμό του σε θύρα 4 και 4Α 

Ο ΠΑΟΚ κάνει διάφορες ενέργειες για να μην κλείσει για μεγάλο διάστημα η θύρα 4 (μέχρι 31 Οκτωβρίου ανέφερε η σχετική απόφαση του Κοντονή), ωστόσο, εκμεταλλευόμενος τον διαχωρισμό της σε Θύρα 4 και 4Α βρήκε τον τρόπο για όσα διάστημα εφαρμοστεί η απόφαση του υφυπουργού να μείνει κλειστό το μισό πέταλο.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα μπουν κάγκελα που θα διαχωρίζουν την θύρα 4 (χωρητικότητας 6.917 θεατών) από τη θύρα 4Α (χωρητικότητας 2,685) και οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 4 θα μεταφερθούν στο άλλο μισό του πετάλου ή στη θύρα 8, κατ' επιλογή τους.

Μάλιστα για τη θύρα 4Α δεν θα εκδοθούν εισιτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση του κάγκελου για τον διαχωρισμό τους έχει γίνει με την έγκριση του υπουργείου.

Το κάγκελο θα τοποθετείται για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τη λήξη της τιμωρίας. Στο ματς με τη Φιορεντίνα θα απομακρυνθεί και θα τοποθετηθεί ξανά για το πρωτάθλημα.

Κυριάκος: "Η Θύρα 4Α δεν ήταν μέσα στη δικογραφία"

Για την επιλογή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κλείσει μόνο τη θύρα 4 και όχι τη θύρα 4Α, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, τόνισε:

"Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας, η θύρα 4Α δεν ανοίγει γιατί επιτεύχθηκε κάποιου είδους συμφωνία, αλλά επειδή εξαρχής δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία ή την απόφαση.

Οι εκθέσεις της Αστυνομίας και των παρατηρητών έκαναν λόγο για επεισόδια που δημιουργήθηκαν από την θύρα 4 και με βάση αυτές ο υπουργός τιμώρησε μόνο τη συγκεκριμένη θύρα".

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (08.09) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ–Παναιτωλικός για την 3η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (11.09 18:15).

A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο: Πέμπτη (08.09) και Παρασκευή (09.09)  από τις 09:00  μέχρι τις 17:00 Σάββατο (10.09) από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 Κυριακή (11.09) από τις 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour 

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ. Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα Τιμή1 €30

2, 3 €25

5, 6 €15

8 €10

7Α €15

VIP 3ου: €80

VIP 4ου: €80

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code.Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας είναι διαθέσιμη είτε μέσω των εκδοτηρίων είτε πλέον και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας  για την οικογενειακή κερκίδα και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης).

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 4 έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Θύρα 4Α ή από τη Θύρα 8 εφόσον το επιθυμούν. Στην Θύρα 4Α δεν θα εκδοθούν εισιτήρια καθώς η χωρητικότητά της υπερκαλύπτεται από τους κατόχους διαρκείας της Θύρας 4".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24